Antena

S-a ales cu o erupție îngrozitoare pe față după ce a purtat o pereche de cercei dintr-un material ieftin. Ce i-au spus medicii

Tânăra și-a schimbat alimentația și machiajele crezând că acestea sunt cauzele pentru care s-a confruntat cu pete roșii și usturătoare pe mâini și pe față! Iată cum și-a dat seama că totul era de la cercei!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 16:14 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 16:54
S-a ales cu o erupție îngrozitoare pe față după ce a purtat o pereche de cercei dintr-un material ieftin. Ce i-au spus medicii
Tik tok @formervegetarian

Erin s-a chinuit jumătate de an să scape de erupțiile de pe față fără să știe că totul se întâmplî din cauza cerceilor pe care îi purta.

Citește și: A luat o pastilă de ibuprofen pentru o banală durere de burtă, dar a ajuns la spital cu arsuri grave. Ce s-a întâmplat

Pe aceeași temă

Iată din ce materialul erau confecționați cerceii și cum și-a dat seama de problemă!

Experții trag un semnal de alarmă cu privire la anumite bijuterii confecționate din materiale de proastă calitate

Erin Dunn a povestit în mediul online cu ce probleme grave s-a confruntat din cauza cerceilor de calitate slabă pe care îi purta.

Totul a început în momentul în care a dezvoltat o erupție cutanată extrem de dureroasă care s-a manifestat prin pete roșii, uscate și usturătoare în jurul ochilor, buzelor, urechilor, dar și a mâinilor.

Tânăra a încercat să își trateze erupția timp de jumătate de an singură prin schimbarea dietei, a machiajului și chiar a mâncării animalului său de companie.

Pentru că nimic nu părea să funcționeze, Erin a decis să își scoată cerceii din aur fals pe care îi achiziționase de pe un site online fără nume la un preț extrem de ieftin.

Ea a povestit toată întâmplarea în mediul online, acolo unde a strâns peste 1,1 milioane de vizualizări.

La nici 24 de ore distanță, starea ei a început să se îmbunătățească vizibil, fapt care i-a demonstrat că problemele ar fi persistat în tot acest timp din cauza cerceilor confecționați dintr-un material mai ieftin.

Iată videoclipul!

Recomandari A1
@formervegetarian Teehee #greenscreen #eczema #eczemahealing #skin #jewelry #health #holistichealth #fyp #foryoupage #foryou #skincare ♬ original sound - Erin
Pe aceeași temă

Se pare că tânăra a dezvoltat o alergie la nichel, metal care se regăsește în majoritatea bijuteriilor, dar care poate provoca pete de eczemă solzoase, uscate și dureroase pe piele, potrivit medicului dermatolog Azadeh Shirazi care a explicat situația pentru DailyMail.com.

Erin a mers inițial la un medic oftalmolog pentru că erupția a apărut prima dată în jurul ochilor, dar situația nu s-a remediat pentru că aceasta a primit doar picături pentru ochi care să îi atenueze durerea.

Doctorul derrmatolog a spus că nu este posibil ca erupția cutanată din jurul ochilor să fi fost cauzată de cercei, decât dacă aceasta s-a frecat la ochi și dacă a purtat și inele din același material.

Tânăra a înțeles că este un caz particular, menționând că acest lucru nu este valabil în cazul tuturor persoanelor, ci doar celor alergice la anumite metale.

Așadar, medicii recomandă întotdeauna ca oamenii să aleagă materiale la care știu că nu sunt sensibili sau să își efectueze un set de analize pentru a nu se confrunta cu astfel de probleme care au urmări grave și care pot duce la complicații extrem de serioase.

Nichelul este un metal folosit în bijuteriile care nu se ridică la prețuri foarte mari pentru că este durabil, strălucitor și mult mai ieftin decât aurul sau argintul.

Acest metal poate fi regăsit și în machiaje, telefoane mobile, nasturi, dar și multe altele, iar persoanele alergice la nichel pot dezvolta dermatite de contact extrem de dureroase și greu de tratat, mai ales atunci când persoanele sunt mai predispuse la infecții atunci când pielea se exfoliază.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
cercei erupție cutanată reacții adverse față material ieftin bijuterii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Specialiștii dezvăluie de ce este periculos să îi faci găuri în urechi copilului imediat după naștere
Ce a putut să facă o soacră, chiar când avea grijă de nepoata ei! Mama copilei a dezvăluit totul. Ce...
E femeia cu cei mai mulți cercei pe corp, din lume. Cum arăta Elaine Davidson înainte să fie înscrisă...
De ce Regina Elisabeta purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se dezlipea de ei
Video recomandate
Video
Citește și