Antena

Au decis să ia masa la un restaurant la prima întâlnire, însă el a plecat înainte să sosească mâncarea. Motivul e uluitor

Un bărbat a decis să ia masa la restaurant la prima întâlnire, dar a părăsit incinta înainte să sosească mâncarea. Motivul surprinzător pentru care a luat această decizie!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 15:41 | Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2024, 17:27
Galerie de imagini
Au decis să ia masa la un restaurant la prima întâlnire, însă el a plecat înainte să sosească mâncarea. Motivul e uluitor
Shutterstock

Bărbatul spune că a cunoscut o femeie prin intermediul unei aplicații de întâlniri, iar la scurtă vreme au decis să se vadă și în realitate. Au programat întâlnirea la un restaurant, însă acolo lucrurile au luat o întorsătură extrem de ciudată. Iată ce a urmat!

Pe aceeași temă

De ce bărbatul s-a ridicat de la masă și a plecat

Interacțiunea dintre cei doi a fost una de scurtă durată, deoarece lucrurile nu au mers așa cum ar fi crezut. Bărbatul a dezvăluit că femeia cu care s-a întâlnit nu arăta deloc cu cea din fotografiile postate în mediul online, potrivit newsweek.com.

Acest aspect l-a descurajat pe bărbat, însă o informație neașteptată avea să-l ridice de pe scaun.

În timp ce își sorbeau băuturile femeia i-a mărturisit că are cinci copii. Și asta nu a fost tot, copiii nu au același tată, lucru care, de asemenea, nu a fost deloc pe placul bărbatului.

„Știam din scurta noastră interacțiune online că nu a fost niciodată căsătorită, așa că am întrebat-o destul de direct dacă toți au același tată, iar ea a spus că nu. Nu a spus câți tați au, așa că am întrebat-o direct: <<Cu câți bărbați?>>, iar ea a părut jenată să răspundă, apoi a spus <<Trei>>.

Răspunsul meu a fost <<Wow>> și am rămas amândoi în tăcere timp de aproximativ 30 de secunde, în timp ce eu încercam cu disperare să nu izbucnesc în râs. Nu sunt sigur de ce am găsit situația atât de amuzantă, poate că a fost un tic nervos”, a povestit bărbatul pe Reddit, citat de sursa menționată mai sus.

„Nu cred că asta va duce nicăieri”, i-a spus bărbatul, atunci când a aflat câți copii și câți parteneri a avut femeia.

Comportamentul bărbatului, subiect de discuții în online

Reacția bărbatului a devenit instant subiect de dezbatere în online. Cei mai mulți i-au spus că nu a procedat deloc corect și că ar fi putut să aștepte să vadă cum decurge prima întâlnire.

„Este de înțeles de ce nu a menționat pe profilul ei că are cinci copii, pentru că duce la comentarii nedorite pe care încerca să le evite. În cele din urmă, este evident că s-a simțit jenată discutând despre situația ei.

Recomandari A1

Faptul că el a lăsat banii și a plecat fără să exprime într-un mod amabil că nu consideră că se potrivesc transmite mesajul că ea nu merită nici măcar respect”, a declarat Rachel Goldberg, o terapeută de cuplu, pentru Newsweek.

Pe aceeași temă

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Whatsapp LinkedIn
restaurant prima întâlnire bărbat gest surprinzător
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Se strică vremea în weekend. Urmează trei zile cu ploi torențiale și vânt puternic. Avertismentul meteorologilor
Videoclipul zilei
Citește și
Pescobar își extinde afacerea în afara țării. Ce locație a ales și de ce țintește asupra unui...
Restaurantul care cere taxă pentru o farfurie goală! Cât a plătit un bărbat fiindcă a vrut să...
Ce au putut să facă patru turiști români într-un restaurant din Grecia. Au ajuns "de râsul lumii"...
Cât au putut să plătească 3 români pentru o masă la restaurant în Grecia. Ce reacție au avut când...
Video recomandate
Video
Citește și