Antena

O tânără din România s-a mutat în chirie, dar a trecut printr-o situație greu de imaginat. Ce a făcut proprietara locuinței

O tânără din România a dezvăluit prin ce situație complet neașteptată a trecut atunci când s-a mutat în chirie. Mesajul ei a devenit viral.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 19:30 | Actualizat: Vineri, 27 Septembrie 2024, 20:40
Galerie de imagini
Tânăra și-a povestit întâmplarea pe internet și reacțiile nu au întârziat să apară
sursa foto: Shutterstock

O tânără din România, care în prezent este medic rezident, s-a mutat în chirie, dar a trecut printr-o situație greu de imaginat. Aceasta a povestit în detaliu ce s-a întâmplat, iar mesajul a devenit viral și a stârnit numeroase reacții.

Ce a pățit o tânără din România care s-a mutat în chirie. Ce a făcut proprietara locuinței

Bulversată de cele întâmplate, femeia și-a luat inima în dinți și a povestit cele întâmplate.

„M-am mutat recent intr-un loc nou, foarte ok, propietara o batranica draguta de 70 de ani. Mi-a zis ca vrea sa fie curatenie si sa nu fie restante la intretinere. Perfect rezonabil. Dupa cateva zile au inceput sicanarile.

Sunt medic rezident. Ma suna ,,Dar pe voi va platesc, mama? Te ajuta parintii? Esti sigura ca n-o sa avem probleme?". In fine, trecem peste.

Pe aceeași temă

Ca am zis de telefoane. Ma suna in fiecare zi sa imi aminteasca sa nu intru incaltata si sa fie intretinerea la zi. Are si un mod foarte enervant de a suna, daca ii inchid ca am alta treaba, suna la infinit, pot sa ii inchid si de 10 ori. Ma tine cate 10 minute, tot repetand "Vreau sa ne intelegem/Sper ca esti fata serioasa/Esti sigura ca ai inteles?".

Mi-a zis ieri ca o sa mai vina sa verifice daca totul e ok. Cu instiintare, dar WTF? Inteleg sa vii o data pe luna sa iei chiria si in situatii de urgenta, dar eu platesc pentru un spatiu personal.

Cica daca plec din oras trebuie sa o anunt. De parca sunt proaspat iesita din inchisoare.

Nu imi dau seama daca astea sunt lucruri care vor trece pe masura ce capata incredere, sau daca o sa ma faca de cap in permanenta. Apropo, a zis ca daca plec inainte de un an nu imi mai da garantia.

Pe aceeași temă

Bonus ca mi-am amintit: a zis de la inceput ca nu vrea animale sau copii. Ieri m-a intrebat daca sunt sigura ca nu sunt insarcinata”, a fost mesajul scris de o tânără din România pe Reddit.

Recomandari A1

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au sfătuit-o pe femeie să își găsească un alt loc unde să stea.

„Pentru liniștea ta, caută altă chirie”, „Serios, mai bine dorm în mașină decat cu așa proprietar”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților care au citit confesiunea tinerei.

Whatsapp LinkedIn
medic mesaj chirie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
O turistă care a mers în Cipru a crezut că are insolație și a mers să facă un duș, dar corpul i-a...
Un tânăr a mers la spital fiindcă se simțea rău, dar medicii au fost uluiți atunci când au...
A murit un medic oncolog celebru. Ce spun colegii care au cunoscut-o pe Silvia Coman: „Nu se nasc mulți...
De ce ne simțim obosiți când este foarte cald și ce trebuie să facem pentru a evita această...
Video recomandate
Video
Citește și