Antena

Povestea din spatele mașinii de lux care stă parcată în fața unui hotel de ani buni. De ce nu a mai fost mișcată

Un bolid de lux a trezit spiritul de detectiv în mulți internauți. După ce au observat că nu a fost mutat de ani de zile, aceștia au aflat și povestea din spatele acestuia.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 18 Iunie 2024, 15:30 | Actualizat: Marti, 18 Iunie 2024, 15:31
Galerie de imagini
Bijuteria pe patru roți a iscat nenumărate discuții
Shutterstock

O adevărată bijuterie pe roți a fost subiect de discuție printre internauții londonezi. Aceștia au observat că nu s-a mișcat din locul în care a fost parcată acum câștiva ani, iar speculațiile au început să apară.

Pe aceeași temă

Povestea din spatele mașinii de lux care stă parcată în fața unui hotel de ani buni. De ce nu a mai fost mișcată

Potrivit unei surse, un McLaren 5700s de culoare roz, estimat la 150.000 de lire sterlie, a părut să nu fie mutat din parcarea hotelului St. Pancras Renaissance din Londra încă din 2020.

Tecătorii au sesizat faptul că mașina de lux a fost parcată în fața faimosului hotel londonez încă de la începutul pandemiei, dar că de atunci nu a mai fost mișcat.

@iyamfletch #abandonedmclaren #mclaren #stpancrasinternational ♬ speed and power - 🌚
Pe aceeași temă

Aceștia au speculat pe rețelele de socializare, până ce, în cele din urmă, un angajat al hotelului a intervenind, dezvăluind întreaga poveste.

Bolidul ”abandonat” a devenit rapid viral pe internet, unde oamenii ș-au spus părerea în legătură cu motivul pentru care nu a fost mișcat atâta timp.

Pe aceeași temă

„Când se va mișca această mașină roz? Această mașină a fost aici pe toată durata pandemiei”, a întrebat unul dintre utilizatori.

@travellerwithplan St. Pancras renaissance Hotel in London. #uk #london #supercar ♬ Distance - TWO LANES
Recomandari A1

„Doamne, da! Nu s-a mișcat și am trecut pe aici de câteva ori în ultimii ani” sau „Stai... am trecut pe lângă asta acum vreo șapte luni... E ÎNCĂ ACOLO?”, ori „Locuiesc în Oxford și de fiecare dată când vin la Londra văd această mașină”, au fost câteva dintre comentariile trecătorilor.

@tedovy Datito por si vienes a Londres y tienes tiempo para darte una vuelta por St Pancras hotel después de visitar la estación 9 3/4 😉 #turismo #mclaren #stpancrasinternational #londres #peruanaeneuropa #pink #londontips #viaje #viral #europe #pinkmclaren ♬ Egyptian Mystery / History / Pyramids / Mummies / Archeology / Pharaoh / Sphinx / Kleopatra / Camel / Desert / #fyp #viral (1149930) - Ney

Însă un angajat al hotelului a intervenit pentru a le dezvălui misterul din spatele mașinii de lux: „Lucrez la hotelul St Pancras Renaissance, McLarenul îi aparține unui oaspete care s-a mutat permanent în hotel la începutul pandemiei, pentru că putea să se întoarcă în țara sa.”

Pe aceeași temă

De asemenea, un alt utilizator a specificat: „E acolo de dinainte de 2018 cel puțin, proprietarul locuiește în hotel. Îi permit să o parcheze acolo pentru că arată bine.”

Cei care trec prin fața faimosului hotel ori turiștii care sunt cazați acolo nu ratează ocazia de a se poza cu mașina în cauză.

Whatsapp LinkedIn
mclaren 5700s hotelul st. pancras renaissance londra mașini de lux pandemie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și