Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat
Un italian bogat s-a simțit generos și a oferit un bacșiș de 500 de euro într-un restaurant din Saint Tropez. După ce a plecat de la masă, bărbatul a fost urmărit până în parcare de chelnerul care l-a servit, iar ce i-a spus acesta l-a lăsat mască.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 18 August 2023, 17:39 | Actualizat: Vineri, 18 August 2023, 18:17Italianul a mâncat la un restaurant din stațiunea de lux, a lăsat un bcșiș de 500 de euro, apoi s-a ridicat și s-a îndreptat spre mașină. În parcare s-a trezit cu chelnerul care l-a urmărit să-i spună că bacșișul nu este suficient și că mai trebuie să lase încă pe atât, pentru ca suma dată să fie 20% din totalul comenzii, potrivit nicematin.com.
Italianul „bogat" a fost indignat după ce ar fi fost urmărit și mustrat de un chelnerul furios.
Chelnerul, care nu a fost încă identificat, l-a urmărit pe client până în parcarea restaurantului din stațiunea de pe Coasta de Azur și i s-a spus că „nu a lăsat suficient bacșiș".
Pe aceeași temăCe i-a cerut chelnerul clientului, după ce l-a urmărit până în parcare
Ospătarul l-a mustrat pe client, spunându-i să se întoarcă înăuntru și să plătească încă 500 de euro pentru a ajunge la valoarea minimă a bacșișului de 1.000 de euro.
Pe aceeași temăUn prieten francez al italianului consternat a declarat: "A crezut că a fost generos lăsând 500 de euro, în schimb a fost mustrat. Ospătarul i-a spus că nu era suficient și că ar putea totuși să facă un mic efort pentru a ajunge la 1.000 de euro, să se apropie de 20% din suma totală a notei de plată”.
Italianul a fost atât de jignit de acest schimb de replici, încât i-ar fi spus prietenului său că nu mai vrea să pună niciodată piciorul în Saint Tropez.
Pe aceeași temăTuriștii au povestit că unele restaurante din Saint Tropez cer o cheltuială minimă de 1.500 de euro, în timp ce în alte zone de pe Coasta de Azur, clienții sunt așteptați să cheltuiască cel puțin 10.000 de euro.
'În timpul unei seri recente, acest restaurant pe care îl cunoaștem bine a cerut o cheltuială minimă de 1.500 de euro de fiecare', a declarat pentru Nice Matin un client obișnuit, care a spus că este puțin probabil să se întoarcă în Saint-Tropez.