Antena

„Tati e însărcinat! O să nască în august!” Un bărbat transgender va aduce pe lume al doilea copil: „Sarcina a fost un șoc total. Nu a fost plănuită”

Un bărbat transgender se pregătește să nască, a doua oară, în luna august. El a dezvăluit că sarcina nu a fost plănuită, luându-i prin surprindere pe el, pe iubitul său și pe fiica lor, în vârstă de șase ani.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 15 Iunie 2020, 14:25 | Actualizat: Luni, 15 Iunie 2020, 14:30
Galerie de imagini
„Tati e însărcinat! O să nască în august!” Un bărbat transgender va aduce pe lume al doilea copil: „Sarcina a fost un șoc total. Nu a fost plănuită”

Kayden Coleman, 33 de ani, din New Yor, SUA, s-a născut femeie. După ani în șir în care s-a luptat cu ceea ce simțea el că trebuie să fie, în 2009, a început procesul de schimbare de sex.

În 2013, după ce și-a îndepărtat țesutul mamar, a fost obligat să își întrerupă, temporar, tratamentul hormonal. Atunci a aflat că rămăsese însărcinat(ă) cu Azaelia, care acum are șase ani.

Pentru că nu a avut bani pentru etapa finală a transformării, operația de schimbare a aparatului genital, Kayden a rămas, din punct de vedere anatomic, femeie.

Un bărbat a rămas însărcinat după ce a primit material seminal de la o femeie. Poftim?! DA! „Simțim că aici trebuia să ajungem. Mă simt complet!”

„Însărcinat” a doua oară

În ianuarie 2020 a primit un nou șoc: era însărcinat în șapte luni. El și actualul său iubit, Dominique, au fost în extaz.

„Când am intrat la pubertate, mi-a fost foarte greu. Îmi uram sânii, nu știam cum să îi ascund. Voiam doar să scap de ei. Nu am reușit să mă operez acolo jos, din cauza banilor. Pus că, am înțeles că este o procedură compicată și există multe riscuri”, a spus Kayden.

„Mi-au spus că le e milă de copilul meu, că nu va ști niciodată ce este normal”

În timpul primei sarcini, a fost numit „monstru” de oamenii pe care îi întâlnea. Unii i-au spus că îi compătimesc bebelușul, că va crește neștiind ce este natural și firesc.

Recomandari A1

„Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem singurii în măsură să decidem și să judecăm ce este bine pentru noi și ce putem face cu propriul corp.

Abia aștept să îmi țin în brața al doilea copil, iar Azaelia este cea mai fericită că va avea o surioară sau un frățior”, a mai spus Kayden.

Whatsapp LinkedIn
barbat transgender insarcinat copil
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Citește și
Scriitor din Deva, reclamat de un vecin la Asociația de proprietari pentru că are prea multe cărți. Ce...
Un bărbat a concediat-o pe bona copilului său atunci când a văzut ce a putut să facă femeia în baia...
Ce a putut să facă un om al străzii după ce a găsit cinci pui de câine abandonați în ploaie. Gestul...
Un bărbat a făcut o radiografie și medicii au crezut că nu văd bine. Ce avea omul într-un plămân,...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Florin Ristei a dezvăluit suma pe care o cere pentru un concert de o oră: „Să ne sunați, că e mai ieftin”
Imaginile cu puiul de vulpe care i-a înduioșat pe internauți! Micuțul a fost salvat de un tânăr care a cerut ajutorul pe Facebook
Larisa Popa, fosta angajată a lui Pescobar, a spus totul despre relația pe care o avea cu afaceristul. Ce dezvăluiri a făcut
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, apariție emoționantă cu fiul său. Unde a mers alături de Tudor: „În curând...”
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Băieții au făcut nominalizări. Trei fete intră în cursa de eliminare
Mireasa sezonul 9, 10 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Albert, Alexandru și Vlad
Românii au găsit o metodă inedită pentru a păcăli automatele de reciclare. Cât de inventivi sunt
Cum arată acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Ami Teiceanu este o brunetă superbă la 44 de ani
Prognoza meteo 12 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Mai multe