Antena

Momentul dramatic în care un artist se prăbușește și moare pe scenă, în timpul concertului VIDEO

Un artist celebru, cunoscut în rândul publicului tânăr, în vârstă de doar 28 de ani, se afla pe scenă în timpul concertului, în timp ce s-a prăbușit subit chiar sub privirile îngrozite ale fanilor. Întreaga scenă a fost filmată și a făcut înconjurul rețelelor de socializare. La scurt timp, cântărețul a decedat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 16 Martie 2023, 10:46 | Actualizat: Vineri, 17 Martie 2023, 03:16
Galerie de imagini
Costa Titch avea doar 28 de ani
Getty

Rapperul Costa Titch, în vârstă de 28 de ani, s-a prăbușit pe scenă în timpul unui festival de muzică, iar moartea sa tragică a fost înregistrată de către publicul aflat la concert. Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, având în vedere circumstanțele neașteptate în care s-a întâmplat întreaga scenă.

Pe aceeași temă

Rapperul Costa Titch s-a prăbușit pe scenă, iar la scurt timp a decedat

Tânărul artist, un celebru rapper sud-african, a decedat în timpul show-ului său de pe scenă, în cadrul unui festival organizat în Africa de Sud. Fanii nu au reacționat imediat, neștiind exact ce s-a întâmplat. După ce au văzut că nu se mai ridică, aceștia au intrat în panică. Publicul se auzea cum aclama și fredona piesa alături de cântăreț, după care Costa Titch s-a prăbușit dintr-o dată, în mijlocul melodiei.

Totul s-a petrecut în fața a mii de fani. În imaginile de la fața locului se poate vedea cum tânărul pare că se împiedică la un moment dat și cade la pământ brusc. A fost ajutat să se ridice, însă doar câteva momente mai târziu, acesta s-a prăbușit din nou și nu s-a mai ridicat. Conform informațiilor apărute în mediul online, incidentul s-ar fi petrecut în acest weekend, în fața fanilor la Ultra Music Festival de la Nasrec Expo Center din Johannesburg. Costa Titch a fost transportat de urgență la spital, însă medicii au constatat decesul.

Pe aceeași temă

Mesajul dureros transmis de familia artistului. Aceștia nu au precizat cauza decesului subit

Familia artistului a confirmat de asemenea decesul pe rețelele de socializare, fără să se menționeze însă cauza morții în declarația oficială.

„Moartea ne-a bătut tragic la ușă. Ne-a lăsat fără fiul, fratele și nepotul nostru iubit, Constantinos Tsobanoglou (28 de ani), pe care Africa de Sud a ajuns să-l iubească și să-l idolatrizeze sub numele său de scenă Costa Titch.

Cu o durere profundă anunțăm decesul lui Costa Tich. Suntem recunoscători celor care au intervenit de urgență și tuturor celor prezenți în ultimele ore din viața sa.

Recomandari A1

Suntem recunoscători pentru cei care au intervenit în situații de urgență și pentru toți cei prezenți în ultimele sale clipe de viață. Noi, familia, ne confruntăm cu o perioadă dificilă, în timp ce încercăm să căutăm o explicație pentru ceea ce ni s-a întâmplat și cerem să ni se acorde timp și spațiu pentru a ne reculege. Familia Tsobanoglou vă mulțumește pentru dragostea și sprijinul pe care i-ați oferit fiului nostru”, a fost mesajul transmis de familia tânărului artist.

Whatsapp LinkedIn
moarte vedete costa titch
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei "Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian
Prințesa Charlotte, portretul adorabil publicat chiar de ziua ei, la 9 ani. Ce detaliu au observat experții regali
Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa
(P) Cum alegi locația perfectă pentru nuntă?
Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară
Ilona și Ristei, duet de senzaţie la Te cunosc de undeva!, transformaţi ȋn Ozana Barabancea și Horia Brenciu
Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, însărcinată în luna a șaptea. Vedeta se află în vacanță în Dubai
Mai multe