Antena

Rostește această rugăciune pentru căsătorie. Căror sfinți să le închini rugile tale pentru a-ți găsi sufletul pereche

Oamenii își caută sufletul pereche în călătoria lor pe pământ. Nu este treabă ușoară și, de multe ori, nici nu le reușește. Nu puțini sunt cei care apelează la diferite superstiții sau ritualuri pentru a-și întâlni, în cele din urmă, perechea.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 15:11 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 15:11
Galerie de imagini
Rostește aceste rugăciuni pentru împlinire în relație
Shutterstock

Singurătatea se spune că este boală grea, iar mulți încearcă în orice mod pentru a se ”vindeca”. Găsirea sufletului pereche pare să îi împlinească pe oameni, să le dea speranță pentru viitor și chiar să-i facă mai buni. Însă nu toți au acest noroc.

Rostește această rugăciune pentru căsătorie

Formarea unei familii se află pe lista celor mai mulți dintre oameni. Acest ideal este însă atins de puțini. După ani întregi de căutarea a sufletului pereche, unii oameni și-au pierdut speranța.

Cu toate acestea, ar trebui să își mai dea o șansă, având mai multă încredere în Dumnezeu, cerându-I ajutorul.

Pe aceeași temă

Potrivit unei surse, există o rugăciune care face minuni în privința celor care vor să se căsătorească.

„Doamne, Dumnezeule al mlostivirilor și a toată bunătatea, care plinești cererile celor care Te cheamă cu credința, ascultă și nevrednica noastră rugăciune.

Tu vezi că vrem să ne unim viețile prin căsătorie, Tu vezi dorirea inimilor noastre și știi dacă este bună sau este rea.

Dacă este bineplăcut Ție să luăm asupra noastră crucea căsătoriei, ajută-ne să biruim toate piedicile cu care vrăjmașul ne necăjește.

Ajută-ne, Doamne, că la Tine este nădejdea noastră. Dăruiește-ne pace, dăruiește-ne liniște și sănătate sufletească și trupească. Ferește-ne de noroiul desfrâului, ferește-ne de căderea în poftele trupești.

Luminează-ne mințile ca să nu fie întunecate de vrăjmaș. Curățești-ne Tu, ca să nu ne întineze păcatul. Întărește-ne să mergem pe calea cea îngustă, ocrotiți de Preacurata Ta Maică și de soborul tuturor sfinților.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Să avem o familie în care să strălucească făclia credinței și a virtuților, și pruncii noștri să fie călăuziți așa cum trebuie pentru a ajunge mădulare vrednice ale Bisericii Tale.

Iar dacă Tu știi că din anumite pricini ne este mai de folos să părăsim vrerea noastră și să nu pornim împreună pe drumul căsătoriei, ajută-ne să înțelegem aceasta și să părăsim voia noastră fără a fi cuprinși de tulburare sau de deznădejde.

Înaintea Ta, Doamne, sunt viețile noastre. Rânduiește cu ele precum știi că este mai bine pentru noi. Că văzând grija Ta să Îți mulțumim și să Te lăudăm până la sfârșitul zilelor noastre.

Că Tu ești Dumnezeul nostru și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și-n vecii vecilor. Amin.”

Pe aceeași temă

Căror sfinți să le închini rugile tale pentru a-ți găsi sufletul pereche

Sfântul Spiridon este cel care aduce împreună sufletele pereche. Cei singuri își pot pune toată încrederea în acest sfânt, care este ocrotitorul cuplurilor căsătorite.

Povestea sa de viață este închinată iubirii. Sfântul Spiridon a rămas văduv de tânăr, însă nu s-a recăsătorit și a ales să-și crească fiica singur.

A împărtășit și celorlalți iubirea sa de Dumnezeu, iar acum este cunoscut ca sfântul care înlesnește întâlnirile între suflete pereche. Pentru a-și găsi partenerul de viață, cel mai bine este să rostească acatistul Sfântului Spiridon.

Este foarte bine să fie rostit acest acatist în ajunul zilei Sfântului Spiridon

Sfântul Spiridon și Sfânta Muceniță Irina, fiica sa, sunt cei care ascultă rugile oamenilor atunci când vine vorba de căsătorie. De asemenea, Sfântul Nectari, Sfântul Efrem cel Nou și Sfânta Xenia vin în ajutorul celor care cer vindecare și iubire. Totodată, Sfinții Ioachim și Ana sunt mijlocitori pentru cei care doresc să se căsătorească.

Pe aceeași temă

Altă rugăciune pentru găsirea sufletului pereche

„Doamne, ascultă puțina noastră rugăciune pentru copilul nostru, robul Tău (numele) și nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său și pe mama sa și să se unească cu femeia sa și să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăția ei. Tu i-ai primit în Împărăția Ta pe soții care au dus o viață de evlavie, împlinind poruncile Tale și crescându-și urmașii în frica Ta.

Rânduiește, Doamne, precum știi, ca la vremea potrivită robul tău (numele) să-și îndemeieze o familie. Ca nu cumva să trăiască o viață de păcat, stând departe de nuntă. Să nu-și întineze trupul cu patimile și cu poftele, batjocorit fiind de diavol.

Pe aceeași temă

Ajută-l, Doamne, să găsească o soție credincioasă, o soție blândă, bună și iubitoare, care să-i fie cu adevărat podoabă și alături de care să meargă pe calea mântuirii. Te rugăm, Doamne, vino în ajutorul lui, că numai Tu știi ce e în adâncul inimilor oamenilor.

Găsește-i Tu, Doamne, o soție crednică alături de care să facă tot binele. Nevoința este pentru femeia credincioasă bărbatul necredincios și nevoința este pentru bărbatul credincios femeia necredincioasă.

Dăruiește-i Tu, Doamne, să aibă parte de un cămin liniștit, de dragoste și de încredere, ca să Te laude împreună cu toț ai casei lui până la sfârșitul vieții sale. Amin.”

Whatsapp LinkedIn
rugăciune acatist sfântul spiridon rugăciune căsătorie suflete pereche
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Rugăciunea puternică către Sfântul Ciprian. Rostește-o la miezul nopții pentru dezlegarea farmecelor...
Cea mai puternică rugăciune pe care să o citești în Postul Maicii Domnului 2024. Îți curăță...
Cine a fost Sfântul Mucenic Foca. Ce superstiții au românii în această zi
Rugăciune puternică pentru găsirea sufletului pereche. Sfinții Ioachim și Ana te pot ajuta să te...
Video recomandate
Video
Citește și