Antena

Denis Drăguș, tată spiritual pentru copiii abandonați. Povestea neștiută a familiei sale: „Dumnezeu coboară în teren lângă el”

Denis Drăguș este unul dintre eroii Naționalei de la EURO 2024. Odată cu istoria scrisă de Generația de Suflet au ieșit la iveală și poveștile neștiute ale tricolorilor.

Publicat: Duminica, 07 Iulie 2024, 15:13 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:12
Galerie de imagini
Denis și Vanessa Drăguș au un suflet mare
GettyImages, Hepta, Instagram

Deniș Drăguș are 24 de ani și este atacantul de excepție al României. Împreună cu tricolorii Generației de Suflet i-a făcut pe români mândrii la EURO 2024.

Cu toate că mulți au stat cu ochii pe jucătorii lui Edi Iordănescu, puțini sunt cei care îi cunosc cu adevărat.

Povestea neștiută a familiei lui Denis Drăguș: „De ce Dumneze coboară în teren lângă el”

Denis Drăguș este căsătorit cu Vanessa și au împreună două fetițe. Potrivit unei surse, atacantul de la Trabzonspor și-a dorit întotdeauna să fie tată tânăr în ciuda obiecțiilor familiei sale.

La doar 24 de ani, Denis este tată a doi copii, două fetițe, Gloria, în vârstă de 3 ani, și Derya-Sarah, în vârstă de 8 luni.

Pe aceeași temă

Familia Drăguș nu se îngrijește doar de cele două fetițe, ci au în vedere și mulți copii spirituali. Deși fotbalistul nu a vorbit niciodată deschis despre finii săi, soția sa posta diverse mesaje care făceau referire la ei.

Povestea a fost dezvăluită însă de Codin Maticiuc, care a împărtășit pe rețelele de socializare un lucru cu totul inedit despre Denis Drăguș.

Și anume faptul că fotbalistul a botezat împreună cu soția sa mai mulți copii abandonați de părinți.

„Familia Drăguș

Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.

Recomandari A1

Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum.

Pe aceeași temă

Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.

O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac <<laicuri>> cât cele cu soțul atacant.

<<Nu pot merge, n-am picioare
Dar am aripi Zburătoare!
În suflet am doar iubire
Bunătate în privire.
Din cer, trimisă-i mama mea
Cea care mi-a schimbat viața.
Mami, tu m-ai învățat
Să zâmbesc neîncetat
Și chiar dacă-s diferită
Să mă bucur de-orice clipă.
Să nu sufăr că e greu,
Să văd binele mereu.
Sunt micuță încă tare
Dar şi când voi creşte mare,
Tălpile nu vor simți
Rece, cald, ud nu vor ști
Dar inima mea o să știe
Că viața este magie
Dacă știi să o prețuiești
Şi răul să nu îl privești!
Te iubim mult, îngerașul nostru din povești! Sofi noastră minunată, ești unul dintre darurile noastre de Crăciun și o lecție în fiecare zi #ourgoddaughter>>

Pe aceeași temă

Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis”, este mesajul postat de Codin Maticiuc.

„După ce-am trăit prima naștere, a Gloriei, deja, la 24 de ani, mă simțeam mai mult decât pregătit pentru al doilea copil.

Eu mi-am dorit mereu să am copii de tânăr, ca să fiu cât mai apropiat de vârsta lor. Să crească alături de un tată tânăr, să ne putem înțelege mai ușor poate, să mă pot adapta.

Pe aceeași temă

Iar apoi, pe viitor, să fiu în putere cât mai mult ca să îmi pot ajuta copiii. Asta mi-am dorit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a dat să fie așa!” spune atacantul României la EURO 2024.

Denis Drăguș și-a serbat ziua de naștere alături de familia sa, care îl copleșește cu dragoste și urări de bine. Soția și fiicele sale sunt printre susținătorii lui neobosiți.

Whatsapp LinkedIn
denis drăguș vanessa drăguș copii spirituali nași de botez copii cu deficiențe euro 2024 generația de suflet
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Videoclipul zilei
Citește și
Marius și Liliana Șumudică, nașii de cununie ai lui Denis Drăguș. Cum a arătat soția antrenorului...
Florinel Coman nu are talent doar pe terenul de fotbal. Cum s-a dezlănțuit la nunta lui Denis Drăguș
Cosmin Contra a anunțat lotul de 25 de jucători pentru dubla cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor
Video recomandate
Video
Citește și