Antena

Denis Popescu, calificat în semifinelele probei de 50 m spate, la Campionatele Europene de Înot. Cursa, în AntenaPLAY, la 20:03

Denis Popescu s-a calificat în semifinelele probei de 50 m spate de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, transmise live în AntenaPLAY. Semifinala se vede În AntenaPLAY de la 20:03

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 20 Iunie 2024, 14:51 | Actualizat: Joi, 20 Iunie 2024, 14:54
Galerie de imagini
Denis Popescu înoată azi în semifinale la 50 m spate
Profimedia

Denis Popescu a terminat cu al patrulea timp (25:58) în seria a patra, dar a obţinut calificarea în semifinalele care vor avea loc pe 20 iunie, de la ora 20:03. Cursa e transmisă live în AntenaPLAY.

Pe aceeași temă

Denis Popescu, în semifinelele probei de 50 m spate, la Campionatele Europene de Înot, transmise live în AntenaPLAY

Popescu va înota pe culoarul 1, în semifinala a doua, alături de Oleksandr Zheltiakov, Thierry Bollin, Apostolos Christou, Ksawery Masiuk, Michael Laitarovsky, Conor Ferguson şi Cornelius Jahn, potrivit as.ro.

David Popovici (100 m liber, 200 m liber), Patrick Dinu (50 m liber, 100 m liber), Denis Popescu (50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate), Mihai Gergely (50 m fluture, 100 m fluture, 200 m liber), George Rațiu (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Richard Silaghi (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Aissia Prisecariu (200 m spate) sunt înotătorii noştri prezenţi la Belgrad.

Pe aceeași temă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai spport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Whatsapp LinkedIn
denis popescu inot natatie antenaplay
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 m fluture! Campionatele Europene de nataţie sunt...
Video recomandate
Video
Citește și