Antena

Imagini emoționante cu fotbaliștii naționalei, care s-au bucurat de o pauză în prezența familiilor. Cum au fost surprinși

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României au petrecut 4 ore alături de familiile lor în cantonament, înainte de meciul cu Slovacia, care se desfășoară la Frankfurt. Imaginile cu fotbaliștii în compania persoanelor dragi sunt absolut superbe.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 25 Iunie 2024, 12:48 | Actualizat: Marti, 25 Iunie 2024, 14:24
Galerie de imagini
„Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori”. Rațiu și-a ținut în brațe bebelușul, iar Niță i-a împletit părul fiicei sale. Gică Hagi nu a lipsit de la întâlnirea cu fiul său
Profimedia

Juncătorii naționalei au primit încurajările celor dragi, timp de 4 ore, înainte de antrenamente.

Pe pagina de Instagram a echipei naționale au fost publicate imagini cu Andrei Rațiu, Florin Niță, Ianis Hagi, Florinel Coman, Nicolae Stanciu, Denis Alibec, Deian Sorescu și Valentin Mihăilă, alături de persoanele dragi care au mers să-i viziteze.

Andrei Rațiu și-a ținut în brațe fiica în vârstă de 7 luni, portarul Niță a fost surprins în timp ce îi împletea părul fetiței sale, Ianis Hagi a stat la masă cu părinții și soția, căpitanul Stanciu a petrecut puțin timp alături de soție, iar Denis Alibec a fost încurajat de mama sa.

Pe aceeași temă

„Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori”. Rațiu și-a ținut în brațe bebelușul, iar Niță i-a împletit părul fiicei sale. Gică Hagi nu a lipsit de la întâlnire. Cum au fost surprinși fotbaliștii alături de familiile lor

Familiile jucătorilor au avut acces pe terasa hotelului echipei pentru o perioadă de patru ore. Apoi, au avut programat un antrenament în sala de forță a hotelului. Jucătorii care au fost titulari au avut parte de sesiuni de refacere pentru a se recupera complet. Marți, jucătorii au plecat la Frankfurt.

Miercuri, de la ora 19:00, ora României, echipa națională va disputa meciul calificării împotriva Slovaciei!

„Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori: jucătorii naționalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii în cantonamentul de la Würzburg”, se arată în dreptul postării.

Pe aceeași temă

„După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Recomandari A1

Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze.

Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită”, a pecizat Federația Română de Fotbal. Citește și: Ianis Hagi, cununie civilă în ziua de Crăciun. Ce rochie superbă a purtat Elena Tănase și cât de frumoși sunt cei doi

Whatsapp LinkedIn
fotbalisti nationala romaniei fotbal
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Gică Hagi nu vrea să mai audă de porecla „Regele”. Ce rugăminte neașteptată a făcut jucătorul...
Ce cadou i-a făcut Georgina Rodriguez lui Cristiano Ronaldo, de ziua lui de naștere. Bruneta a cucerit...
Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo și Neymar își sărbătoresc ziua de naștere. Ce alți fotbaliști...
Mason Greenwood, atacantul Manchester United, acuzații grave. Iubita cere arestarea fotbalistului după ce...
Video recomandate
Video
Citește și