Antena

Cum va fi vremea la începutul lunii martie 2022, prima luna de primavara. Temperaturi ridicate, mult peste normalul perioadei

Prima parte a lunii martie 2022 aduce o vreme călduroasă, iar precipitațiile aproape că vor lipsi din majoritatea regiunilor. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea în primele zile de primăvară.

Publicat: Marti, 15 Februarie 2022, 10:02 | Actualizat: Marti, 15 Februarie 2022, 10:43
Galerie de imagini
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.
shutterstock

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 21 februarie - 14 martie 2022.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo pentru începutul lunii martie 2022

Vremea în prima lună de primăvară aduce temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru acea perioadă, lucru îmbucurător pentru mai toată lumea.

Vestitorii primăverii vor avea ocazia să fie dăruiți în timpul zilelor călduroase, iar ploile vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Vremea în săptămâna 14 - 21 februarie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nordestul țării, dar și ușor mai coborâte la munte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Vremea în săptămâna 21– 28 februarie 2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării.

Pe aceeași temă

Vremea în săptămâna 28 februarie - 7 martie 2022

Prognoza meteo va aduce o temperatura medie a aerului cu valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Și regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi deficitar la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Vremea în săptămâna 07 – 14 martie 2022

Recomandari A1

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în nord-est. Cantitățile de precipitații vor avea din nou o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo detaliată până pe 20 februarie 2022

Meteorologii au anunțat precipitații frecvente în următoarea perioadă. Iată ce temperaturi maxime și cum va fi vremea până la finalul lui februarie.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în BANAT

În Banat meteorologii anunță că media temperaturilor maxime va crește semnificativ, astfel că, în 10 februarie va atinge 12...13 grade. Va urma o răcorire a vremii, până în jurul datei de 14 februarie, când media maximelor termice va fi de 7...8 grade. Până pe 20 februarie se va încălzi din nou, temperaturile maxime urmând să atingă în medie aproximativ 10 grade.

„Minimele termice nu vor avea variații semnificative, iar media lor se va situa, în general, între -1 și 1 grad. Temporar vor fi precipitații moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză și din nou, în general slabe și pe arii relativ restrânse, aproape în fiecare zi, după data de 11 februarie”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în CRIŞANA

Pentru Crișana, pe 8-9 februarie sunt așteptate temperaturi maxime de 5 grade, apoi sunt așteptate temperaturi medii de până la 12 grade începând cu 10 februarie. În cea de-a doua săptămână de prognoza tmperaturile medii vor fi de 9...10 grade.

„Media temperaturilor minime se va situa în jurul a -2 grade, exceptând intervalul 9-12 februarie, când va fi de 1...3 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, moderate cantiativ la începutul inervalului și în general slabe și pe arii mai restrânse în rest”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în TRANSILVANIA

Pentru Transilvania metorologii anunță temperaturi maxime de 5 grade p 8-9 februarie, apoi de 9 grade în 10 și 11 februarie. „Va urma o răcorire, proces ce se va încheia la începutul celei de a doua săptămâni, când maximele termice vor atinge în medie 4...5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa, în general, între -6 și -1 grad. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MARAMUREŞ

În Maramureș media temperaturilor maxime va avea variații între 3 grade în data de 8 februarie și 8 grade, în cea mai caldă perioadă a intervalului, 10-11 februarie. „Minimele termice vor oscila în jurul pragului de îngheț în prima săptămână, iar în cea de a doua va fi mai rece, media acestora coborând până în jurul a -5...-4 grade, în intervalul 13...16 februarie. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, mai însemnate cantitativ în prima”, au spus meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MOLDOVA

În Moldova, în 10 și 11 februarie temperaturile maxime se vor situa în jurul a 11 grade. Apoi vremea se va răcori, iar maximele termice vor atinge în medie 4...5 grade. „În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Media minimelor termice va fi în general negativă și se va situa între -4 și 1 grad. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse la începutul intervalului de prognoză”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în DOBROGEA

Media maximelor termice va fi în scădere până la 6 grade pe 9 februarie, apoi va crește, astfel că în jurul datei de 11 februarie va fi de 12 grade. „Ulterior va scădea, spre 3...4 grade la începutul celei de a doua săptămâni, pentru ca în zilele care vor urma să crească din nou și să ajungă să atingă 8...9 grade în ultimele zile ale intervalului de prognoză. Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în data de 7 februarie și după data de 12 februarie”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo până pe 20 februarie 2022 în MUNTENIA

Temperaturile se vor încălzi trpatat când pe 11 februarie maximele termice vor atinge în medie 14 grade. „Vor urma trei zile în care valorile termice vor scădea cu aproximativ 8...9 grade, ulterior se va încălzi, media maximelor ajungând la finalul intervalului de prognoză până la 9...11 grade. Media minimelor termice, pe întreaga regiune, va avea variații, în general, între -3 și 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi și din nou după data de 12 februarie”, au anunțat meteorologii.

Whatsapp LinkedIn
vremea prognoza meteo vreme luna martie 2022 anm
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Citește și
Prognoza meteo 4 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 3 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci roșii în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Paradox sau normalitate: De ce a ajuns motorina să fie mai ieftină ca benzina. Ce se va întâmpla din... Ziare.com
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!”... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie HelloTaste.ro
Când se poate spăla după Paște. Zilele din Săptămâna Luminată când sunt interzise treburile casnice Antena3.ro
Ce se întâmplă după ce te lași de fumat. Experții au dezvăluit schimbările care au loc în corp useit
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
GRAFIC: Cât timp îi ia unui hacker să-ți spargă parola în 2024. Dacă o ai simplă, nu ai nicio șansă să te... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
De ce să pui bicarbonat de sodiu în fiecare colţ din casa ta. Detaliul care te poate proteja mai mult decât îţi... Playtech
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole Redactia.ro
Tradiţia care se respectă cu stricteţe în a doua zi de Paşte într-un sat din Alba. Ce este "Statu' la vase" Observator
Alimente cu proprietăți antiinflamatoare. Conținutul acestora poate preveni simptomele MediCOOL
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică HelloTaste
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un... ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu... CanCan
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje DeParinti
Adele a împlinit 36 de ani. Cântăreața este foarte fericită alături de familia ei și se bucură de o viață... ZUTV
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă UseIT
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere Hello Taste
Ultimele știri
NEWS ALERT Perechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris
Google a lansat un doodle pe 7 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația cu broscuțe
Met Gala 2024. Tyla, rochia din nisip care îi vine ca o a doua piele. Cum arată ținuta "imposibilă"
Met Gala 2024. Emily Ratajkowski, rochia care arată ca o pânză de păianjen. Cum arată rochia ei transparentă din spate
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a primit punctajul maxim după duel. Surpriză de proporții pentru toți cei prezenți
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit în lacrimi, în timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle. Banda a adus un verdict neașteptat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle. Ce s-a aflat despre Orlando Zaharia
Mai multe