Antena

Andreea Antonescu, ipostază sexy în costum de baie. Cum arată artista după două sarcini: „Superbă!”

Andreea Antonescu a încins atmosfera pe contul de Instagram cu o postare îndrăzneață. Artista a publicat o poză cu ea în costum de baie, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 14:42 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 15:33
Galerie de imagini
Andreea Antonescu a încins atmosfera pe contul de Instagram cu o postare îndrăzneață
Antena 1

Andreea Antonescu și-a luat prin surprindere din nou prietenii din mediul online cu o fotografie incendiară. Cântăreața le-a arătat urmăritorilor cum își petrece timpul pe o plajă din California, Statele Unite ale Americii.

Pentru că are o relație foarte specială cu fanii săi de pe Instagram, vedeta nu ezită să-i țină la curent cu cele mai importante momente din viața ei. Așadar, activitatea ei de pe rețelele sociale este destul de intensă.

Pe aceeași temă

De curând, fosta concurentă de la America Express a reușit să ridice gradele în termometre și să pună pe jar publicul masculin cu o ipostază rară în care s-a lăsat pozată. Puțini sunt cei care au văzut-o pe Andreea Antonescu în costum de baie, după cea de-a doua naștere.

Adevărul despre corpul Andreei Antonescu după două nașteri. Cum arată artista într-un costum de baie animal print

În urmă cu aproximativ 2 ani, Andreea Antonescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, devenind mamă pentru a doua oară. Artista mai are o fiică din fosta căsnicie cu Traian Spak. Sienna Spak locuiește alături de tatăl ei în Statele Unite ale Americii.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta concurentă de la America Express are o relație extrem de frumoasă cu fiica ei cea mare în vârstă de 13 ani, motiv pentru care o vizitează ori de câte ori prinde ocazia.

Recent, Andreea Antonescu și-a luat micuța și au plecat în Statele Unite ale Americii pentru a o revedea pe Sienna. Cântăreața a publicat mai multe imagini din locurile în care a fost alături de cele două fiice.

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

O postare a Andreei Antonescu a atras rapid atenția prietenilor virtuali. Artista a distribuit pe contul de Instagram o imagine de la plajă, în California. Toți au rămas surprinși când au văzut cât de bine arată vedeta după două nașteri.

Pe aceeași temă

Fosta concurentă de la America Express a ales un costum de baie animal print care i-a scos în evidență bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. Un lucru este cert, aceasta se mândrește cu un corp perfect la 41 de ani.

Recomandari A1

Imaginea cântăreței a generat mai bine de 4 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor.

„Doamne, ești o bombă sexy!”, „Arăți minunat!”, „Superbă! Te aștept în San Francisco” sau „Ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Se pare că Andreea Antonescu a revenit rapid la formele provocatoare, după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță. Aceasta a avut mare grijă de aspectul său fizic, bazându-se pe o alimentație sănătoasă. De asemenea, cântăreața nu a uitat să facă sport, iar rezultatele mult dorite au început să apară.

Whatsapp LinkedIn
andreea antonescu andreea antonescu in costum de baie vedete in costum de baie vedete din romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Andreea Antonescu, imagini emoționante cu cele două fiice ale sale în prima zi de școală. Sienna și-a...
Splash! Vedete la apă, sezon 6, 2 august 2024. Andreea Antonescu, săritură în tandem cu fiica sa. Ce...
Andreea Antonescu a ridicat gradele în termometre când a apărut pe plajă în costum de baie. Cum arată...
Andreea Antonescu, război în instanță cu tatăl mezinei sale, Victor Vrînceanu. De la ce au pornit...
Video recomandate
Video
Citește și