Antena

Andreea Bălan a făcut senzație în costum de baie, în vacanța din Rio de Janeiro, alături de Victor Cornea. Cât de sexy a apărut

Talentată, carismatică și mereu plină de energie, Andreea Bălan a captivat inimile fanilor cu fiecare apariție, iar recenta ei escapadă în Rio de Janeiro nu a fost deloc o excepție. Cât de bine a arătat în costum de baie, cântăreața și jurata de la Te cunosc de undeva!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 27 Februarie 2024, 14:45 | Actualizat: Marti, 27 Februarie 2024, 15:30
Galerie de imagini
Andreea Bălan a făcut senzație în costum de baie, în vacanța din Rio de Janeiro, alături de Victor Cornea. Cât de sexy a apărut
Antena 1

Într-un decor spectaculos, însoțită de iubitul ei Victor Cornea, Andreea Bălan a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai sexy și frumoase artiste din România.

Andreea Bălan a făcut senzație în costum de baie, în vacanța din Rio de Janeiro, alături de Victor Cornea. Cât de sexy a apărut

Îmbrăcată într-un costum de baie care i-a evidențiat silueta fermecătoare și formele perfecte, Andreea Bălan a strălucit sub razele calde ale soarelui brazilian, emanând o aură de eleganță și senzualitate. Fotografiile surprinse în timpul vacanței lor au devenit instantaneu virale, stârnind un val de admirație și invidie printre admiratorii săi.

Pe aceeași temă

Cu o prezență fermecătoare și un zâmbet desprins parcă din paginile unei reviste de modă, Andreea Bălan a făcut valuri pe plajele din Rio de Janeiro, atrăgând privirile tuturor celor din jur. Alături de iubitul ei, Victor Cornea, au format un cuplu de invidiat, emanând pasiune și complicitate în fiecare fotografie.

Și nu doar aspectul ei fizic a fost subiect de discuție, ci și atitudinea sa nonșalantă și plină de încredere au contribuit la impresia generală de eleganță și stil. Cu fiecare mișcare, Andreea Bălan a reușit să-și pună în valoare frumusețea naturală și să cucerească inimile fanilor din întreaga lume.

Cu un stil impecabil și o prezență fermecătoare, Andreea Bălan rămâne una dintre cele mai strălucite stele de pe firmamentul artistic românesc.

Pe aceeași temă

Când a aflat Andreea Bălan că Victor Cornea are un fiu. Ce a spus despre acel moment și cum se înțelege bărbatul cu fiicele ei

Divorțul de George Burcea a lăsat o amprentă amară asupra Andreei Bălan, iar reticența în privința unei noi relații era de înțeles. Cu toate acestea, alegerea ei s-a dovedit a fi un tenismen, Victor Cornea, care a intrat în viața ei. Relația dintre fetițele artistei și noul partener al mamei lor pare să fie una armonioasă, conform postărilor de pe Instagram ale artistei.

Andreea Bălan a subliniat că întotdeauna spunea că cineva care va fi alături de ea va primi iubire de trei ori: de la ea și de la cele două fiice ale sale. Victor Cornea s-a integrat cu succes în familia lor. Prezența sa a fost special importantă pentru Ella și Clara, care aveau nevoie de o figură masculină în absența tatălui lor, plecat în America.

Recomandari A1

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi.

Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem', a spus Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit viva.ro.

Artista a evidențiat faptul că Victor are deja un copil, iar acest lucru a jucat un rol crucial în decizia sa de a forma o familie alături de el, eliminând preocupările legate de posibilitatea unui alt copil. Informația despre fiul lui Victor, dezvăluită încă de la prima întâlnire, a fost unul dintre aspectele decisive care au condus la dorința Andreei Bălan de a construi o relație cu tenismenul.

'Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație', a mai spus artista.

Whatsapp LinkedIn
andreea balan victor cornea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Citește și
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Bella și Barbara au câștigat gala cu numărul 13, în rolul lui...
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la...
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat...
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Emi și Cuza, moment electric cu piesa Dragostea din tei, în rolurile...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Mai multe