Antena

Antonia, trup fără secrete. Cântăreața și-a încântat fanii cu o apariție sexy, într-un costum de baie minuscul

Antonia și-a surprins fanii cu o apariție de zile mari, într-un costum de baie minuscul. Frumoasa artistă a întors toate privirile de pe insula greceasă Aegina.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 07 Iunie 2024, 17:55 | Actualizat: Marti, 11 Iunie 2024, 11:34
Galerie de imagini
Antonia și-a încântat fanii cu aparițiile ei în costum de baie
Instagram

Antonia s-a relaxat la soare în Grecia și a căpătat un bronz superb pe care și l-a expus în imagini, pe rețelele sociale. Într-un costum de baie strâmt, Antonia s-a lăsat fotografiată în cele mai îndrăznețe ipostaze.

În vârstă de 35 de ani, mama a trei copii este într-o formă fizică de invidiat, iar fanii ei o numesc „cea mai frumoasă femeie din România”.

Antonia, apariție ravisantă în costum de baie. Cât de bine arată cântăreața în vârstă de 35 de ani

„Ce bronzata ești!”, „Ești de departe cea mai frumoasă din România!”, „Ești splendidă”, „Opera de artă. Chiar un corp de nota 10 și un abdomen sculptat!”, sunt câteva dintre compimentele primte de cântăreață în comentarii.

Pe aceeași temă

Antonia a continuat seria fotografiilor în costume de baie. Artista a publicat fotografii cu ea într-un costum de baie negru, care i-a pus bustul generos în evidență.

Pe aceeași temă Pe aceeași temă

De ce Antonia și Alex Velea nu se căsătoresc, deși sunt logodiți

Antonia a vorbit, într-un interviu pentru Unica, despre viața de familie, dar și despre motivul pentru care ea și Alex Velea nu au ajuns, până acum, în fața ofițerului stării civile. Întrebată cât de important este acest pas în relația lor, frumoasa șatenă a oferit următorul răspuns:

Recomandari A1

„Având în vedere că suntem de atâția ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă.”, a mărturisit Antonia, citată de sursa menționată mai sus.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au împreună doi băieți care le seamănă pefect.

Antonia a mai fost căsătorită, în trecut, cu tatăl primului ei copil, Maya. Procesul divorțului a fost unul complex și s-a întins pe mai mulți ani. După ce divorțul s-a definitivat, Alex Velea și Antonia s-au logodit, artistul oferindu-i inelul de logodnă în iulie 2021. La acea vreme, Antonia a publicat pe rețelele sociale un mesaj emoționant:

„A fost odată ca niciodată o fetiță mică care visa la un castel mic și alb, un prinț, râsete de copii care umpleau castelul și un unicorn în grădină. (bine, unicornul nu a devenit realitate) dar restul, da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșitul poveștii. Te ador, Alex Velea.”, a scris Antonia după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea.

Whatsapp LinkedIn
antonia vedete in ipostaze incendiare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Ipostazele sexy în care Antonia s-a fotografiat în intimitatea dormitorului. Fanii au reacționat imediat
Antonia a urcat pe scenă într-un sutien sexy. Cât de bine a arătat și cum s-a prezentat în fața...
Antonia, declarații neașteptate despre relația dintre Alex Velea și fostul soț: „Fiecare întâlnire...
Antonia, pictorial încărcat de emoție, alături de cei trei copii ai săi. Cât de mari au crescut...
Video recomandate
Video
Citește și