Antena

Bianca Drăgușanu, într-un costum de baie minuscul pe litoralul românesc. Vedeta a fost magnet de priviri

Bianca Drăgușanu a atras atenția cu cele mai recente imagini distribuite pe rețelele de socializare. Vedeta și-a etrecut weekendul pe litoralul românesc, iar apariția a fost o surpriză pentru toți.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 13:28 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 13:55
Galerie de imagini
Bianca Drăgușanu, într-un costum de baie minuscul pe litoralul românesc. Vedeta a fost magnet de priviri
Captură Instagram

După ce zilele trecute s-a bucurat de o vacanță în Franța, se pare că weekendul acesta, Bianca Drăgușanu a ales litoralul românesc. Blondina a dus-o pe fiica ei și a lui Victor Slav la mare, iar împreună s-au bucurat de soare, dar și de atmosfera de pe plajă. Vedeta a postat câteva imagini și pe rețelele de socializare, iar costumul de baie pe care l-a purtat a atras toată atenția.

Pe aceeași temă

Bianca Drăgușanu, costumul de baie cu care a făcut furori pe litoralul românesc

Bianca Drăgușanu a luat-o pe Sofia și au dat o fugă pe litoralul românesc. Blondina a ales să își etaleze silueta într-un costum de baie întreg, marca Versace, iar apariția de pe plajă a fost împărtășită și urmăriorilor din mediul online. De efect nu a fost doar ținura sumară, ci și accesoriile, și ele tot de firmă.

Pe aceeași temă

Câți bani cere Bianca Drăgușanu pentru locuința din Dubai

Pentru că este foarte activă pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu nu a putut să țină ascuns față de prietenii virtuali faptul și-a scos locuința din Dubai pe piața imobiliară. Aceasta a mărturisit că vrea să îl ofere celui care plătește 440.000 de Euro.

Mai mult, fosta asistentă TV a dat și câteva informații utile despre apartamentul său.

„Dubai, vând apartament de 65 mp, 440 mii de euro, Aykon Tower”, a scris diva în dreptul unui InstaStory.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit și adevăratul motiv pentru care dorește să își vândă apartamentul de peste hotare.

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită să vă anunț că pot să-l și vând. Deci cine este interesat să aibă un apartament în Dubai poate să-mi scrie mie pe Instagram pentru a vă lăsa detaliile. O să mă întrebați de ce vreau să-l vând, pai vreau să-l vând pentru că vreau o casă. Deci am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay, este foarte frumos și poate intra chiar și în Airbnb. Prețul este foarte bun. Urmează să fac investiții mai mari!”.

Recomandari A1

Mai mult, fosta asistentă TV a ținut să menționeze printr-o altă postare că toate bunurile pe care le deține sunt cumpărate din banii săi. Aceasta a muncit din greu și s-a sacrificat pentru tot ceea ce are astăzi.

„Tot ce am: case, mașini și alte bunuri sunt cumpărate doar de mine pentru mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu este adevărat! Și asta se poate demonstra”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Whatsapp LinkedIn
bianca drăgușanu costum de baie
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Cum a apărut Bianca Drăgușanu la ziua de naștere a lui Gabi Bădălău. Blondina a făcut senzație la...
Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu în prima zi de școală a fiicei sale. Victor Slav a fost și el...
Cum își câștiga Bianca Drăgușanu banii înainte de a deveni celebră. A recunoscut totul fără pic...
Bianca Drăgușanu, semiparalizată după ultima intervenție estetică: „Îmi târam piciorul după...
Video recomandate
Video
Citește și