Antena

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a te caza în apartamentul lui Jorge din Mamaia. Artistul a intrat în domeniul afacerilor

Jorge, la fel ca mulți artiști autohtoni, a investit în câteva apartamente la malul mării. Iată cât cere vedeta pentru o noapte de cazare.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 16:38 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 16:38
Galerie de imagini
Jorge intră în domeniul afacerilor
Shutterstock, Antena 1

Jorge s-a alăturat mai multor artiști din România și a intrat în domeniul afacerilor. În acest an, vedeta a achiziționat cinci apartamente într-un dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc. El a investit o sumă destul de mare pentru a oferi toate facilitățile pe care și le-ar putea dori turiștii.

Pe aceeași temă

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare în apartamentul lui Jorge din Mamaia

Potrivit unei surse, Jorge este de părere că, având în vedere facilitățile pe care le pune la dispoziția turiștilor, costurile pentru o noapte de cazare sunt accesibile.

„Nu m-am îmbogățit peste noapte. Muncesc pentru asta. Într-adevăr, da, am făcut niște investiții anul ăsta și așteptăm lumea la mare că la noi la mare e cel mai frumos. Oriunde te-ai duce, tot acasă îți place”, a declarat artistul.

Pe aceeași temă

Acesta s-a ocupat ca apartamentele achiziționate să fie dotate cu tot ce ar putea să facă șederea la malul mării un vis.

Astfel că, pe lângă bucătăriile utilate complet în fiecare apartament, turiștii vor găsi în complexul de lux un infinity pool, un jacuzzi și spa.

Costurile pentru câteva nopți de cazare la unul dintre apartamentele lui Jorge se ridică la 1.200 de lei.

Pe aceeași temă

„Am investit în niște apartamente la mare. Le-am mobilat superb, pe malul mării, într-un complex cu infitiny pool, jacuzzi, spa. E foarte frumos. Vreau să vă alegeți o locație la malul mării unde să vă simțiți bine.

E aproape. Imediat ai dat o fugă. Îmi place mult că oamenii vin și asta este fabulos, e minunat.

Recomandari A1

În luna iunie, de exemplu, am avut 500-600 de lei pe noapte un studio cu capacitate de 2-4 persoane, adică pot veni 2 părinți cu 2 copii, dar în luna iulie, am înțeles de la ceilalți vecini că 1.000 de lei pe noapte a fost anul trecut sau 1.200 cel mai scump, în vârf de vară. Asta pentru câteva nopți. În rest, 600-700 la început de iulie, cam așa.

Pe aceeași temă

E convenabil pentru că avem și bucătării utilate, iar oamenii își pot găti acolo mic-dejun. Sunt și plajele care sunt foarte frumoase și e plaja aia cum era odată, cu nisip fin și nu mergi câțiva kilometri, ceea ce e minunat.

Investim și eu, și soția mea și ăsta ni s-a părut un proiect foarte frumos și, Doamne ajută, să se bucure lumea de vacanță frumoasă”, a mai spus Jorge.

Jorge s-a alăturat altor vedete din România care au decis să investească în acest domeniu. Printre ele se numără Andreea Bănică, Simona Halep sau Gheorghe Hagi.

Pe aceeași temă

Tot mai mulți turiști aleg să închirieze un apartament într-un complex de lux pe timpul vacanței, deoarece au mult mai multe facilități, standardele sunt înalte, iar multe dintre ele sunt la doar câteva minute de plajă. De asemenea, activitățile pentru copii îi ajută să se relaxeze și să-și gestioneze timpului mai eficient.

Whatsapp LinkedIn
jorge preț noapte de cazare la mamaia 2024 apartament de închiriat mamaia complex de lux în mamaia imobiliare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Jorge, mesajul emoționant pe care i l-a scris fiicei sale vitrege de ziua ei. Cum arată Ilinca: „Iubire...
Jorge, dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica lui, Karina. Cum se înțeleg cei doi după...
Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Jorge a sărit de la 5 metri pe ritmuri de manele....
Jorge a făcut atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. A solicitat intervenția medicilor
Video recomandate
Video
Citește și