Antena

Chef Scărlătescu a dezvăluit ce sumă uriașă câștiga la început de carieră: „De atunci am tot crescut”

Invitat în cadrul unui podcast, chef Cătălin Scărlătescu a făcut câteva declarații neașteptate referitoare la veniturile sale. Gazda emisiunii a rămas fără cuvinte când a auzit cât câștiga simpaticul bucătar la început de carieră.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 01 Noiembrie 2022, 15:17 | Actualizat: Marti, 01 Noiembrie 2022, 17:39
Galerie de imagini
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce sumă câștiga la început de carieră, pe când avea doar 22 de ani
Antena1/TikTok

Cătălin Scărlătescu a participat în cadrul podcastului „La fileu”, moderat de Speak, fiind întrebat când a început să facă primii bani mai „serioși” din meseria care l-a consacrat. Îndrăgitul chef a dezvăluit cu deschidere că încă de la începutul carierei sale, pe când avea doar 22 de ani, câștiga o sumă fabuloasă pentru vremea respectivă.

Câți bani câștiga chef Cătălin Scărlătescu la începutul carierei, pe când avea doar 22 de ani

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a spus Cătălin Scărlătescu, moment în care Speak a făcut ochii mari și a glumit că familia lui putea pe vremea respectivă să facă doar credit pentru a-și putea cumpăra un televizor color.

Pe aceeași temă

Chef-ul a continuat să îi explice artistului că de atunci, nu a scăzut niciodată pragul sumei respective, ci din contră, veniturile lui au crescut, de-a lungul anilor.

„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a mai punctat Cătălin Scărlătescu.

„În 1993, ai mei și-au făcut un credit pentru un televizor color. 1400 de dolari?! În lei cât era? Luai o Dacie”, a replicat Speak. „Nu, că aveam vreo trei mașini atunci”, a continuat Cătălin Scărlătescu, spre amuzamentul gazdei podcastului. „Important este cu cine și pentru cine muncești”, a mai zis bucătarul.

@iamspeak #podcast #LaFileu #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound - speak

Cum și-a descoperit Cătălin Scărlătescu pasiunea pentru arta culinară

Cătălin Scărlătescu este în prezent unul dintre cei mai apreciați chefi din România, făcând parte din juriul „Chefi la cuțite”, show-ul culinar de la Antena1. Acesta a povestit că a fost atras de bucătările încă de când era doar un puști, iar cea care l-a inspirat în acest sesna fost bunica lui.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet.(...) Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, povestea chef Cătălin Scărlătescu.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Cătălin Scărlătescu a început cu munca de jos. Cum a arătat începutul carierei sale

Chef-ul a schimbat anul acesta prefixul și a împlinit 50 de ani, iar visul de a deveni un bucătar de renume îl avea încă de la 16 ani. Cu toate acestea, Scărlătescu a început cu munca de jos, lucrând inițial drept curier la un hotel din Eforie Sud.

„Prima mea întâlnire cu restaurantul a fost undeva prin anul 1987, nu lucram chiar ca ospătar. Căram bagaje, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam”, dezvăluia el, pentru adevărul.ro.

A lucrat apoi în diverse restaurante de renume, păstrându-și visul de a deveni un chef de succes. În 1990, a plecat în Italia, apoi în Germania, iar ulterior a pornit într-o aventură pe mare, unde a lucrat ca stewart pe un vapor cargo şi a văzut peste 50 de ţări.

„M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă. Am făcut un curs de preparat peşte la Academia Gastronomică Kempinski din Berlin. Abia la Koln, am dat peste mentorul meu, Filippo Nisi, un sicilian care ţine de 25 de ani o cârciumă, într-un oraş cu peste 5.000 de restaurante. M-a angajat dupa ce mi-a zis să-i tai o ţelină, i-am taiat-o şi am aruncat-o în tigaie.

Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început încet, încet să lucrez în restaurante pretenţioase, de top. (..) M-am întors în România şi am devenit şeful bucătar în anul de glorie al restaurantului Angels, după care am fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni”, mai povestea chef Scărlătescu. În televizune a intrat în anul 2010.

Whatsapp LinkedIn
catalin scarlatescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e thriller-ul coreean care te va captiva. Când tentațiile și ambiția duc pe un drum fără întoarcere. Vezi primele episoade disponibile.
Stirile zilei Viaţa după potop, drama românilor sinistraţi în Valencia. "Nu mă gândeam în viaţa mea că în Spania se întâmplă aşa ceva, să nu primeşti ajutor imediat"
Videoclipul zilei
Citește și
Imagini din culise! Ce au făcut concurenții salvați de chefi, care nu au intrat în al optulea battle de...
Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite
Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 12, s-a pozat alături de tatăl său. Ce...
Ce mesaj a transmis Maria Paraschiv de la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au observat fanii imediat
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii intră într-o eră norocoasă pe 22 noiembrie 2024. Cine sunt nativii care vor avea parte de productivitate... Catine.ro
Thalía reapare în mediul online după ce a declarat că se retrage pentru o perioadă. A ținut să facă un anunț... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Primul tren nou cumpărat de România în ultimii 20 de ani s-a stricat a doua zi după inaugurare Libertatea.ro
Problema numărul 1 a României, în viziunea lui Kelemen Hunor: „Suntem în ceasul al... Ziare.com
Datoria uriaşă pe care o plăteşte mama lui Cristi Borcea! Milionarul care a ieşit din afacerea plănuită în... AntenaSport
Ce a făcut Nicolai Tand a doua zi după finala Asia Express. Ce a dezvăluit abia acum: „Mare mi-a fost mirarea... Elle
Ce este sourdough, “pâinea de bogați”, cum îi spune Dana Budeanu! Ce beneficii are și cum se... Spynews.ro
Scandal monstruos între Adriana Bahmuțeanu și Gabriela Lucuțar! „Tot obosită ești, Regină?!” BZI
Gabriela Lucuțar a rupt tăcerea despre înmormântarea lui Silviu Prigoană! A spus totul despre testament BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare HelloTaste.ro
Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat Antena3.ro
O banană lipită de un perete s-a vândut la licitație cu un preț fantastic. Cât a plătit cineva pentru „opera... useit
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2024. Racii își pot transforma pasiunile într-o sursă de venit. Află ce se... Catine
Amazon concediază 400 de angajați din România Wall-Street
Horoscop pentru mâine: Previziuni astrologice pentru toate zodiile Kudika
Ce meserie are la bază Gabriela Lucuțar. Din ce-și câștiga banii înainte de a deveni Regina Întunericului Playtech
Care este numele real al lui Culiță Sterp. Ce apare în buletinul lui, de fapt Redactia.ro
Guvernul a rămas fără bani de pensii pe decembrie. Soluţia de urgenţă găsită Observator
Operația cu laser pentru dinți. La ce se folosește în stomatologie MediCOOL
Supă cremă de dovleac cu usturoi copt, gustoasă și ușor picantă HelloTaste
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal ProSport
Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza pentru zilele alegerilor 2024. Cum va fi vremea la vot Gandul
Răsturnare de situație! Silviu Prigoană nu ar avea un testament. Cine ar fi primit toată averea sa CanCan
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament DeParinti
Selena Gomez a purtat un costum de iepuraș la concertul Sabrinei Carpenter din Los Angeles. Vedeta a participat la... ZUTV
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți încărca factura UseIT
Muffins cu dovleac și fulgi de ovăz. Un desert gustos și aromat Hello Taste