Antena

Cine a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut

Sunt frumoase, sexy și au cucerit o lume întreagă. Ele sunt femeile celebre care au dat tonul în materie de frumusețe, senzualitate și modă.

Publicat: Joi, 08 Octombrie 2020, 09:56 | Actualizat: Duminica, 18 Octombrie 2020, 08:52
Galerie de imagini
Marilyn Monroe
profimediaimages.ro

Dar fiecare a strălucit în vremea ei. Iar dacă ești curios să știi dacă ai venit pe lume într-o perioadă marcată de către una dintre aceste dive, vezi cine a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut!

Marilyn Monroe - 1950

Este una dintre cele mai cunoscute sex-simboluri ale anilor 1950-1960. Marilyn Monroe a schimbat întreaga perspectivă despre ideea de sexualitate. Actrița blondă nu a avut niciodată măsurile ideale 90-60-90, dar acest lucru nu a oprit-o să afișeze o atitudine încrezătoare și să pozeze în cele mai sexy ipostaze.

Brooke Shields - 1981

Brooke Shields a fost cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. Fiind adepta frumuseții naturale, Brooke Shields a dat moda sprâncenelor groase.

Elizabeth Taylor - 1963

Cu frumusețea ei radiantă, Elizabeth Taylor făcea un rol principal strălucit în filmul ''Cleopatra'', în 1963. Viața ei este un scenariu de film. A divorțat de Richard Burton, ca mai apoi cei doi să se căsătorească din nou. Asta pe lângă celelalte 6 căsnicii.

Elizabeth Taylor i-a fost extrem de apropiată lui Michael Jackson. Cei doi au împărtășit o frumoasă prietenie.

Demi Moore - 1986

Recomandari A1

Poate nu știai, dar Demi Moore și-a început cariera ca model, înainte să devină celebră pentru rolurile sale din filme. A primit multe roluri ''deocheate'' în filme precum ''Propunere indecentă'' sau ''Striptease'', iar fanii au putut să o admire de multe ori în lenjerie intimă.

Kate Moss - 1993

Kate Moss a arătat întotdeauna impecabil. Întotdeauna a afișat un look fresh și a debordat de senzualitate cu fiecare apariție pe podium, acolo unde îi place cel mai mult să fie.

Pamela Anderson - 1994

Pamela Anderson a stârnit fantezii în mintea bărbaților din întreaga lume. A poza pentru revistele dedicate bărbaților și a avut întotdeauna o atitudine de fată sexy și rea.Rolul său legendar din Baywatch nu poate fi uitat. Buclele blonde, formele voluptoase, buzele cărnoase și sprâncenele perfect pensate sunt elementele care o fac pe Pamela Anderson să fie femeia fatală.

Audrey Hepburn - 1953

Audrey Hepburn nu mai are nevoie de introducere. Cu maxilarul său pronunțat, pielea impecabilă și sprâncenele groase, actrița britanică este un ''wanna be'' în materie de modă și frumusețe.

Vivien Leigh - 1952

Vivien Leigh a fost și talentată și frumoasă. Este cunoscută pentru rolul din celebrul film ''Pe aripile vântului'' din 1939.

Brigitte Bardot - 1964

Recunoscută pentru frumusețea și sex-appeal-ul ei, franțuzoaica Brigitte Bardot este una dintre sex-simbolurile anilor '50-'60. Între divele internaționale din acea perioadă, a fost egalată doar de Marilyn Monroe.

Whatsapp LinkedIn
cea mai frumoasă femeie din lume cea mai frumoasă femeie din lume în anul în care te-ai născut femei frumoase femei frumoase celebre
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Citește și
Cea mai frumoasă femeie din lume, cu lacrimi în ochi: „Cu toții avem perioade în care nu mai știi...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Ce decizie a luat Cristian despre chemarea Antoniei în casă. Băiatul a transmis un mesaj oficial
Cea mai simplă rețetă de pască. Ai nevoie doar de patru ingrediente
Seria În spatele Camerei 609, episodul 16, sezonul 2. Cum petrec sărbătorile de Paște actorii din Camera 609
Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. Detalii neștiute despre relația lor
Cât costă să faci Paștele în pensiunile și hotelurile vedetelor din România. Sumele pe care românii le scot din buzunar
Care a fost cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații. Ce a povestit artistul
Mireasa, sezon 9. Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauză, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regulament
Ora până la care se ține post negru în Vinerea Mare. Are legătură cu un moment cheie din viaţa Mântuitorului Iisus Hristos
Cum arată azi Robert Powell, actorul din filmul "Iisus din Nazareth", în regia lui Franco Zeffirelli. E total schimbat
Emi și Cuza pășesc pe scena Te cunosc de undeva! în ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesă foarte cunoscută
Mai multe