Antena

Cine a pus punct în relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Deși m-a durut sufletul, evident...”

Vlad Gherman a vorbit despre despărțirea de Cristina Ciobănașu și cum s-a schimbat viața lui după o relație de aproape zece ani.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 17 Martie 2023, 12:40 | Actualizat: Vineri, 17 Martie 2023, 13:23
Galerie de imagini
Vlad Gherman a vorbit despre despărțirea de Cristina Ciobănașu și cum s-a schimbat viața lui după o relație de aproape zece ani.
Youtube - Radu Țibulcă / Antena 1

Vlad Gherman a povestit la trei ani de la despărțirea de Cristina Ciobănașu cine a ales să puncă punct relație, dar și care au fost motivele care au dus la final. Actorul recunoaște că a suferit mult în urma despărțirii, dar spune că acum își dă seama că a fost o perioadă benefică pentru el.

„Practic, cum iubesc acum, iubesc și datorită ei pentru că împreună am dobândit acest stil de a iubi. Am fost doi copii care au crescut și au învățat să iubească”, a povestit Vlad Gherman în podcastul „Vin de-o poveste”.

Fanii cuplului Cris și Vlad aveau impresia că ei o relație perfectă, dar adevărul era altul. Ce se întâmpla în relația lor

Vlad Gherman a povestit despre provocările pe care le-a avut în relația de iubire cu Cristina Ciobănașu. Actorul a mărturisit că rămas uimit de reacția fanilor din mediul online în momentul în care cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu. Pentru că ei erau foarte prezenți în mediul online și arătau întotdeauna cele mai frumoase momente, fanii aveau impresia că relația lor merge ca pe roate, însă adevărul era cu totul altul.

Cristina Ciobănașu, noi detalii despre iubitul ei: „Totul este roz”. Cu ce se ocupă cel care a reușit să îi ajungă la inimă

„Dacă aș sta să fac un story când m-am certat cu Cris... Nici nu știu cum am fi putut să manageriem altfel situația, dacă stau să mă gândesc acum. Cred că și noi avem momente când vedem poze în cuplu și zici din exterior <mama, ce frumos e, așa aș vrea să fie și relația mea>, fără să te gândești dacă omul ăla e fericit sau nu. Atunci au venit oameni și ne-au tras la răspundere: cum, că voi nu v-ați certat niciodată, era totul bine. Aoleu, ne-ai văzut tu în ăstia 10 ani? Noi am încercat să le arătăm doar părțile frumoase că așa fac marea majoritate.

Pe parcursul acestor ani, foarte puține au fost momentele în care eu mă gândeam că relația mea cu Cris ar putea ajunge acolo (n. red. la final). Ne-a afectat și pandemia. Niciodată nu a fost vorba de o a treia persoană nici din partea ei, nici din partea mea. Frica mea și cred că fără să vreau i-am și arătat asta Cristinei, era că ea o să plece, că nu o să rămână doar la mine. În pandemie ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție. Nu interacționam foarte mult. Mă gândeam că e o perioadă. Pentru Cris a avut un alt impact”, a povestit Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a pus punct relației cu Vlad Gherman: „Am crezut că este o chestie de moment și poate o să-și dea seama că nu e o variantă bună”

Vlad Gherman a povestit pentru prima dată cum a primit decizia despărțirii.

„A fost o chestie pe care, într-adevăr, a simțit-o ea (n.r Cristina Ciobănașu) și oarecum a propus-o (n.r. despărțirea). Deși m-a durut sufletul, evident, am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și, cu toată durerea din suflet, să accept. Na, ce era să fac? Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Sincer, o perioadă foarte scurtă, de câteva zile, am crezut că este o chestie de moment și poate o să-și dea seama că nu e o variantă bună și că o să se răzgândească. Oricum nu conștientizam, pentru mine a fost un șoc. Am început să râd isteric, asta a fost reacția mea, pentru că nu credeam că se întâmplă ceea ce auzeam că o să se întâmple. Eu filmam pentru filmul Adela atunci și mi-a fost foarte greu, nimeni nu știa, nici măcar dna Ruxandra că e ceva în neregulă. Noi hotărâsem să nu-i spunem încă Ruxandrei și să avem o discuție cu ea, când avem timp, amândoi având filmări. Atunci au fost cele mai grele zile din viața mea”, a mărturisit Vlad Gherman, în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”.

Prima reacție a Cristinei Ciobănașu, după ce a aflat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună: „Am avut o discuție”

Perioada de după despărțire a fost una grea pentru actor, mai ales după ce a fost nevoit să se mute din casa în care stătea cu fosta lui iubită. Însă după ce a văzut cum au evoluat lucrurile între ei, și-a dat seama că a fost cea mai bună decizie din viața lui.

Recomandari A1

„Ce mi-a plăcut la Cris și ce pot să apreciez, eu chiar cred că tot răul a fost spre bine, cel puțin în cazul meu, nu pot să vorbesc despre ea, este că despărțirea a fost un pas înainte și a contat mult în evoluția mea. Astăzi sunt o versiune pe care mi-o doream să fiu demult. Sunt un om mult mai responsabil, mult mai matur și probabil că fără despărțirea asta, știi, a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum.

Îți zic sincer, oricât de ciudat sună, este o persoană pe care am iubit-o enorm, îi mulțumesc că s-a ținut tare și nu s-a lăsat convinsă să mai încercăm. Deși, în momentul ăla mi se părea sinistru și credeam că are inimă de gheață, dar nu a fost așa. Dar și ea suferea, nu îi era ușor, plângeam amândoi. A fost o perioadă cumplită. Și perioadă când am plecat, mi-am luat bagajele și m-am dus la sor-mea, m-a condus și m-a luat în brațe, apoi ne-am sărutat așa, gen pentru ultima oară. Nici nu vream să-mi aduc aminte, nici nu am mâncat, cred că am slăbit zece kilograme într-o săptămână atunci. Venea sor-mea și se ruga de mine să mânânc supă cremă de linte, doar ca să nu mor. Dar, acum sunt în cea mai bună perioadă din viața mea!”, a mai dezvăluit Vlad Gherman.

Whatsapp LinkedIn
vlad gherman cristina ciobănașu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
Citește și
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Sezonul 2, 3 mai 2024. Oana Moșneagu și Vlad Gherman...
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Sezonul 2, 3 mai 2024. Oana Moșneagu și Vlad Gherman...
Unde au făcut petrecerea burlacilor și petrecerea burlăcițelor Vlad Gherman și Oana Moșneagu. De ce...
Oana Moșneagu Gherman și soțul ei au o mică "afacere". Care e noua sursă de venit a cuplului de actori
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul... Libertatea.ro
În ce zile nu se spală în perioada aceasta. "Suntem în secolul 21... Mai stați să vă... Ziare.com
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase HelloTaste.ro
Locul din România în care va fi construit un viaduct spectaculos. Costurile se ridică la sute de milioane de lei Antena3.ro
Bacteriile de pe Stația Spațială Internațională au suferit mutații. S-au transformat în ceva ce nu a fost... useit
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Pască tradițională cu multă brânză și stafide. Ceva mai gustos nu ai mâncat, cum se prepară Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
O româncă a bătut cale lungă, 2.500 km, tocmai din Elveţia, ca să trăiască miracolul Învierii la Iaşi. Ce a... Observator
Cum apar afecțiunile gastrointestinale. Cauze, simptome, metode de prevenție și tratament MediCOOL
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți HelloTaste
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica... ProSport
ANM: Cum va fi vremea de Paște. Ploi în jumătate de țară, soare în cealaltă Gandul
Ce a putut să cumpere această tânără cu 50 de lei dintr-un supermarket din Vama Veche: 'Să nu cumva să vreţi... CanCan
Deshidratarea la copiii mici: cum se manifestă și ce poți face DeParinti
Jessie J și-a afișat silueta după naștere într-o rochie mulată. Cântăreața le-a oferit fanilor brazilieni un... ZUTV
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum UseIT
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare Hello Taste
Ultimele știri
Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 33 și 34, sezonul 2, din 3 mai. Tatăl Evei se întoarce în viața ei
Telefonul înregistrează tot ce vorbești, fără să știi. Metoda prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Prețul cu care a ajuns să se vândă o bucată de porumb în Vama Veche. Nu contează că e fiert sau copt
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Cum arată acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Răzvan Simion. Diana s-a recăsătorit
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cine intră la cursa de eliminare alături de Alexandru
Filmele lunii mai în AntenaPLAY. Vezi SuperNova, Maria, regina României și Checkmate chiar acum
Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște! Îmbunătățește digestia și previne balonarea
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Iuliana. Ce a votat publicul
Britney Spears, desculță și înfășurată doar într-o pătură, a ieșit pe străzi. Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor
Mai multe