Antena

Cum a reacționat Dorian Popa după ce a fost confundat cu Jador. Un bărbat s-a filmat cu artistul, neștiind cine e, de fapt

Dorian Popa a reacționat după ce un videoclip în care un bărbat îl confundă cu Jador a devenit popular pe rețelele sociale.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 06 Iunie 2024, 13:54 | Actualizat: Joi, 06 Iunie 2024, 14:58
Galerie de imagini
Dorian Popa a fost confundat cu Jador de un bărbat care a dorit să imortalizeze întâlnirea
TikTok & Antena 1

Un bărbat s-a arătat foarte entuziasmat de întâlnirea cu un artist despre care credea că e Jador. Românul a scos telefonul și s-a filmat cu cânterțul, apoi le-a spus oamenilor din jur că Jador e „un super băiat”. Numai că, bărbatul nu se întâlnise cu Jador, ci cu Dorian Popa.

„I love you, brother! Ok! Super, domnule! Să fii sănătos! Super, domnule!”, a spus bărbatul. Dorian Popa s-a îndepărtat, iar omul a vorbit cu alți trecători sounându-le că Jador e un super băiat.

„Jador! Super băiat!”, a spus bărbatul care s-a filmat în timpul întâlnirii cu Dorian Popa.

Pe aceeași temă

Dorian Popa, confundat cu Jador de un bărbat entuziasmat: „Super băiat!”

Dorian Popa a fost amabil cu omul și a spus celebra lui replică „Hâtz, Johnule!”. Artistul a plecat înainte să afle că omul îl confundase cu Jador, însă a văzut filmulețul pe TikTok.

Cântărețul s-a amuzat copios pe seama întâmplării și a recreat acel moment, în glumă, cu dansatoarea Miruna jucând rolul omului.

Pe aceeași temă

Cum a reacționat Dorian Popa după ce a aflat că bărbatul entuziasmat cu care s-a filmat credea că se întâlnise, de fapt, cu Jador: „Super băiat!”

„Ce ma bucur ca l-am intalnit pe Jador”, a scris Miruna în dreptul videoclipului amuzant, iar Dorian Popa a arătat că s-a amuzat mult de situație spunând: „Moooor!”

@bebe1028 ♬ sunet original - Bebe

Dorian Popa a arătat că a văzut imaginile cu bărbatul care l-a confundat și s-a amuzat de situație realizând un reel asemănător, cu vocea bărbatului pe fundal.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

A post shared by •CALEA MIRUNA• (@caleamirunei)

Pe aceeași temă

După ce domnul Bebe a aflat ce confuzie a făcut, acesta a ținut să spună că-i apreciază pe amândoi „Vă respect și vă stimez, artiști minunați: Dorian Popa și Jador”, a scris bărbatul în comenatrii, în dreptul videoclipului postat pe TikTok.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
jador dorian popa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Fabrica unde se produce zahărul 100% românesc. 500 de fermieri din ţară contribuie la producţia impresionantă
Videoclipul zilei
Citește și
Jador și Oana, iubita de car s-a despărțit de curând, s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi...
Gestul impresionant pe care l-a făcut Jador față de o fană când ea a vrut să-i ofere bani. Ce i-a zis...
Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat după un an în care cei doi nu au vorbit deloc. Cum au reușit să...
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Jador cere demisia lui Nea Marin:...
Video recomandate
Video
Citește și