Cum arată Chef Florin Dumitrescu atunci când renunță la tunica de bucătar. Juratul s-a întors la prima dragoste
Florin Dumitrescu a renunțat în acest weekend la tunica de chef și a trecut la slip.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 17 Septembrie 2023, 17:18 | Actualizat: Duminica, 17 Septembrie 2023, 17:18Chef Florin Dumitrescu a postat în acest weekend pe pagina sa de Instagram o poză în care îi ”completează” pe colegii săi de platou, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.
Acesta a jucat polo pe apă și a fost surprins din nou lângă poartă. În descierea fotografiei, celebrul chef scrie că: „Bontea și Scărlătescu merg la pescuit, eu tot la luciul apei, dar la polo! Fiecare cu pasiunile lui.”
De asemenea, el le amintește pasionaților că a început Cupa Romaniei la polo, iar meciurile se pot vedea pe pagina de Youtube a Federației.
Pe aceeași temăÎn weekend renunță la tunică pentru prima sa dragoste
Această pasiune a renumitului chef nu este nou apărută. El a absolvit un liceu cu profil sportiv, unde a și făcut sport de performanță. Acesta a fost portar al echipei de polo de la Steaua.
Pasiunea i-a fost încununată de succes, fiind în repetate rânduri campion național și municipal. Datorită acestor reușite, în 2002, Florin Dumitrescu a primit titlul de cetățean de onoare al Sectorului 5.
De la polo pe apă la bucătărie
Florin Dumitrescu a ”intrat” în bucătărie la vârsta de 14 ani, după ce a rămas impresionat de o emisiunea TV cu profil culinar, unde un chef italian prepara o farfurie cu spanac. Atunci a simțit că aceasta este menirea sa în viață.
Celebrul chef nu a sărit nici una dintre treptele menite formării unui adevărat băcătar. Acesta i-a cerut ajutorul tatălui său pentru a se angaja ca ajutor de bucătar. A reușit, iar salariul pe care l-a avut l-a impresionat, el încă fiind un copil.
Pe aceeași temăChef Dumitrescu a declarat, conform viva.ro, că la început câștiga chiar mai bine decât mama sa. În 2007, acesta s-a hotărât să se perfecționeze în arta gastronomiei și a plecat în Itlaia. După trei ani a revenit în România ca chef al unui dintre cele mai renumite restaurante din București. În timp ce lucra la respectivul restaurant a cunoscut-o și pe soția sa, care venise să realizeze un material pentru blogul ei.
În 2012, Florin Dumitrescu și-a făcut debutul în televiziunea română, iar din 2016 este unul dintre jurații show-ului culinar Chefi la cuțite difuzat pe Antena 1.
De asemenea, el este și autorul a două cărți: Gătește cu mine, 2016, și Românește. Punct și de la capăt, 2019.
Din 2010 formează un cuplu cu Cristina Sima. În 2014 s-au căsătorit, iar împreună au două fete: Ava Elisabeta și Mia. Chef Florin Dumitrescu a realizat chiar și un desert special pentru soție, pe care l-a numit Pomme du Sima.