Antena

Ilona Brezoianu și Andrei Alexandru s-au cununat civil. Cum a arătat actrița în momentul în care a spus un DA hotărât

Ilina Brezoianu s-a căsătorit. Actrița s-a cununat civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru. Ilona Brezoianu a purtat o rochie albă și a arătat superb în ziua în care a spus un Da hotărât.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 22 Iunie 2024, 12:46 | Actualizat: Duminica, 23 Iunie 2024, 11:11
Galerie de imagini
Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu Andrei, iubitul ei. Imagini superbe de la eveniment
Instagram

Persoanele dragi au fost alături de Ilona Brezoianu în ziua cununiei. Într-o rochie albă, scurtă și vaporoasă, Ilona Brezoianu a pășit în fața ofițerului stării civile, alături de alesul inimii ei. Ilona Brezoianu a purtat teniși albi, părul prins în coadă și a avut un buchet de flori violet. Emi și Cuza s-au numărat printre cei care au fost alături de Ilona Brezoianu în momentul în care s-a cununat civil cu Andrei Alexandru: „Se mărită fata noastră”, au scris cei doi în dreptul unei fotografii. De asemena, Diana Stejereanu, care ține rubrica de fitness la Super Neatza, a fost alături de prietena ei.

Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu iubitul ei

Emi a surprins momentul în care Ilona a spus „Da”. „Ce DA hotărât!”, a spus Emi despre Andrei. Când a venit rândul Ilonei să spună „Da”, aceasta a ridicat buchetul și a strigat „Da” cât au ținut-o plămânii!”.

„Cetățeană Brezoianu Ilona Roxana, de bună voie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Alexandru Andrei Lucian?”, a fost întrebarea la care Ilona Brezoianu a strigat: „Daaaaa!”.

Pe aceeași temă

Ilona Brezoianu a devenit astăzi, 22 iunie 2024, soția lui Andrei Alexandru. Câștigătoarea sezonului 10 Te cunosc de undeva! a radiat de fericire și a fost superbă la cununie, înconjurată de cei dragi.

Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 4 al Capitalei.

Pe aceeași temă

Cine este Andrei, proaspătul soț al Ilonei Brezoianu

Recomandari A1

Ilona Brezoianu a vorbit pentru prima dată deschis despre logodnicul ei în podcastul La Țocii. Tot atunci Florin Ristei i-a dat de gol că nunta va avea loc pe 20 iulie 2024.

„Eu sunt bineeee. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în dialog cu Romică Țociu.

Florin Ristei s-a uitat pe telefon unde spune că și-a trecut data la care Ilona și Andrei ar urma să facă pasul cel mare. Actrița i-a cerut lui Ristei să tacă după ce acesta a enunțat data de 20 iulie.

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exlamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus Florin Ristei.

Whatsapp LinkedIn
ilona brezoianu relatii vedete nunta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Citește și
Cum arată acum sora Ilonei Brezoianu. Mesajul emoționant pe care actrița i l-a transmis surorii sale de...
Ilona Brezoianu plutește la „Splash! Vedete la apă”. Prin ce situație a trecut vedeta: „Aveți...
Reacția neașteptată a Ilonei Brezoianu după ce a fost întrebată de un fan dacă va face copii
Unde au plecat Ilona Brezoianu și soțul ei, după nuntă. Cum a răspuns întrebată dacă sunt în luna...
Video recomandate
Video
Citește și