Antena

Imagini opulente de la majoratul lui Tony, fiul lui Costel Biju. Ce cadouri scumpe a primit tânărul de la tatăl său

A fost sărbătoare mare în familia lui Costel Biju. Tony, fiul cântărețului de manele, a împlinit 18 ani pe 1 octombrie, iar tatăl său i-a făcut un majorat cum rar s-a mai văzut. La petrecerea opulentă au fost prezenți Florin Salam, Tzancă Uraganu și Dan Bursuc.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 11:40 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 12:23
Galerie de imagini
A fost sărbătoare mare în familia lui Costel Biju
Antena 1 & TikTok

Imaginile opulente de la majoratul lui Tony, fiul lui Costel Biju, au făcut furori în mediul online. Artistul a organizat pentru fiul său o petrecere de lux de la care nu au lipsit colegii săi de breaslă și prietenul său bun, Tzancă Uraganu.

Tânărul a avut parte de un eveniment spectaculos cu o mulțime se invitați. Acesta s-a distrat de minune alături de familie și prietenii. De altfel, cel mai așteptat moment al serii a fost cel în care Tony și-a văzut cadoul de la tatăl său.

Pe aceeași temă

„Este un majorat la nivel înalt, așa cum este și Biju. (...) Mai lipseau mirii”, a spus Tzancă Uraganu.

Ce cadou i-a făcut Costel Biju fiului său la majorat. Imagini cu mașina de lux pe care tânărul o va conduce la doar 18 ani

Costel Biju a radiat de fericire la majoratul fiului său. Pentru că ocazia a fost una extrem de specială, artistul a decis să-i ofere lui Tony mai multe cadouri scumpe, printre acestea se numără și o mașină pe care puțini și-o permit.

De asemenea, băiatul a mai primit de la tatăl său cheile unui penthouse și un ceas Rolex. Drept mulțumire, Tony și-a îmbrățișat și sărutat pe obraz tatăl. Un lucru este cert, cântărețul a muncit din greu pentru a-i oferi familiei sale cele mai bune condiții.

„Până să fac alegerea asta, m-am consultat cu Tony. L-am întrebat ce mașină i-ar plăcea și i-am arătat mai multe variante. Acum există mașini mai scumpe decât asta de 10 ori. Mi-a zis că i-ar plăcea G-ul, iar mașina era pe vine, cum spune vorba aia”, a povestit Costel Biju la Antena Stars.

Întrebat dacă fiul său a moștenit talentul artistic de la el, cântărețul de manele a oferit un răspuns direct și cu zâmbetul pe buze. Mai mult, acesta a mai declarat că este în culmea fericirii pentru că se mândrește cu o soție superbă și doi copii minunați.

Pe aceeași temă

„Da (n.r. îi moștenește talentul muzical). Într-adevăr, îi trebuie muncă mult să ajungă unde sunt eu, dar este pe calea cea bună. Dacă nu merita nu-i făceam această petrecere. Merită mai mult, dar atât s-a putut! Ce să zic? Sunt fericit, am cea mai frumoasă nevastă, doi băieți educați, cuminți și deștepți, doi părinți în viață și sănătoși”, a mai adăugat el, conform sursei citate mai sus.

Recomandari A1
@trendyvibero Majorat tony one #biju #tzancauraganu #tonyone #costelbiju #majorat #cadou #foryouromania #fyppppp ♬ original sound - trendyvibero

Imaginile de la majoratul tânărului au stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

„A primit la 18 ani ce alții nu reușesc să strângă într-o viață”, „Are un tată de milioane! Cel mai frumos! ❤️”, „Foarte frumos, pentru asta muncește fiecare părinte. Și a sacrificat nopți pentru copii lui, în timp ce alții dormeau fără griji.” sau „Este ceva normal, doar este copilul lui”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Whatsapp LinkedIn
costel biju fiu costel biju majorat fiu costel biju
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea"
Citește și
Care e starea de sănătate a lui Costel Biju în prezent. Cântărețul a tras un semnal de alarmă după...
Costel Biju a apărut cu perfuzia în braț, pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu celebrul...
Costel Biju i-a făcut o declarație de dragoste soției sale. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o...
Costel Biju a ajuns de urgență la spital în ziua de Crăciun! Primele declarații: „Sunt afectaţi şi...
Video recomandate
Video
Citește și