Antena

Momente emoționante pentru Elwira și Mihai Petre. Imagini înduioșătoare cu fiica lor cea mică: „A terminat grădinița”

Elwira și Mihai Petre au fost alături de fiica lor cea mică, în ultima ei zi de grădiniță. Dansatoarea a publicat imagini emoționante de familie.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 16:13 | Actualizat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 16:57
Galerie de imagini
Fiica cea mică a soților Petre a terinat grădinița
Antena 1 & Instagram

Mihai și Elwira Petre sunt părinții a două fete absolut superbe. Elwira Petre a publicat imagini cu mezina sa, din ultima zi de grădiniță. Micuța Ari a urtat robă și tocă și s-a bucurat de ceremonie, dar și d eprezența familiei sale.

Pe aceeași temă

Elwira și Mihai Petre, imagini superbe cu fiicele lor

„Cu multe emoții Ari azi a terminat grădinița, și parcă nu-mi vine să cred ca din septembrie va începe școala! Felicitări Ari!”, a transmis Elwira Petre pe rețeleel sociale.

Fanii s-au arătat încântați de frumusețea celor două surori.

De asemenea, fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a absolvit și ea clasa a patra zilele trecute. Fanii Elwirei Petre au remarcat cât de frumos o privește Ari pe sora ei cea mare.

Momentele emoționante din viața fmailiei Petre vine după ce de curând Elwira a suferit pierderea tatălui său.

Pe aceeași temă

Elwira Petre s-a mutat din Polonia în România

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului, ambii fiind dansatori profesioniști și nu a durat mult până să înceapă împreună o poveste de dragoste, care continuă și astăzi.

Recomandari A1

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”, a declarat Elwira Petre, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

Pe aceeași temă

Elwira a povestit că l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin”, a declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Whatsapp LinkedIn
elwira petre mihai petre
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
Elwira și Mihai Petre, gesturi romantice în piscină. Cei doi s-au lăsat filmați în ipostaze tandre,...
Elwira și Mihai Petre, în doliu. Tatăl dansatoarei a murit. Mesajul dureros transmis de fiica...
Elwira și Mihai Petre, imagini emoționante de la primele lor dansuri împreună. Cum arătau la...
Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a câștigat amuleta zece. Doi jurați au...
Video recomandate
Video
Citește și