Antena

Povestea tragică al lui Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon. Bărbatul a fost găsit mort în propria casă

Ari Boulogne a susținut că este fiul actorului francez Alain Delon, însă acesta nu a vrut să-l recunoască niciodată. Bărbatul, care a fost găsit mort în apartamentul său, spunea că s-a născut în urma aventurii pe care starul a avut-o cu Christa Päffgen (Nico). Iată ce destin tragic a avut Ari Boulogne și ce povestea despre copilăria sa.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 21 Mai 2023, 14:40 | Actualizat: Duminica, 21 Mai 2023, 15:11
Galerie de imagini
Ari Boulogne a susținut că este fiu actorului francez Alain Delon, însă acesta nu a vrut să-l recunoască niciodată. Bărbatul, care a fost găsit mort în apartamentul său, spunea că s-a născut în urma aventurii pe care starul a avut-o cu Christa Päffgen (Nico). Iată ce destin tragic a avut Ari Boulogne și ce povestea despre copilăria sa.
Profimediaimages.ro

Timp de 34 de ani, Ari Boulogne a încearcat să demonstreze că este fiul lui Alain Delon. Deși mulți susțineau că asemănarea e evidentă în cazul lor, actorul a negat întotdeauna, fără a accepta vreodată să facă un test de paternitate.

Bărbatul a încercat chiar și în instanță să dovedească că Alain Delon e tatăl lui, însă fără succes. Iată că acum a sfârșit singur, fiind găsit fără suflare în apartamentul său din Paris.

Cine este Ari Boulogne și ce copilărie tristă a avut

Ari Boulogne a venit pe lume pe 11 august 1962, la Paris. A fost crescut de mama lui Alain Delon, dar nu a avut o copilărie plină de bucurii, ci una obscură, în care a fost nevoit să urmărească decăderea mamei sale biologice.

Christa, mama lui, pierde controlul și alcool pune stăpânire pe viața ei. Nu durează mult și cântăreața urmează calea drogurilor. La spectacolul dezolant pe care îl oferă e martor chiar fiul său.

“Pentru mine, a fost o mamă foarte bună. Mi-a oferit totul. Chiar și droguri. Începând de la 16 ani și până când mama s-a stins, am împărțit totul – același drog, aceeași seringă. Era și ăsta un mod de a fi împreună“, mărturisea Ari într-un interviu pentru Le journal du dimanche.

Însă, în ciuda faptului că a urmărit cum se stingea ușor, pentru copilul Ari, mama strălucea chiar și în acea perioadă. “A strălucit până în ultimele clipe de viață. Nu era bolnavă. Avea un umor nebunesc, sec, acid. Era femeia rocknroll, care umplea scena”, a mai povestit fiul nelegitim al lui Alain Delon.

Pe aceeași temă

În 1988, Ari o pierde pe cea mai importantă ființă a sa, după ce aceasta suferă un accident de bicicletă. E momentul în care tânărul Ari, căci avea doar 26 de ani, își pierde complet echilibrul și ajunge pacientul unui spital de psihiatrie.

Cinci ani a durat calvarul. Ari Boulogne urma cure de dezintoxicare, dar nu dura mult și cădea iar pradă drogurilor. Conștient de ceea ce face, se distrugea ușor ușor.

Totul a luat sfârșit în 1999, când a devenit tatăl. Micuțul Charles l-a ajutat să încheie capitolul dureros.

Ce spunea Ari Boulogne despre Alain Delon

Recomandari A1

Însă o durere a rămas totuși permanent în inima lui. Alain Delon, cel despre care susținea cu tărie că îi e tată, refuza să-l accepte. Într-un interviu veci, Ari afirma că s-a întâlnit de mai multe ori cu presupusul său părinte.

“Alain Delon, ținând o mână pe volan, una pe umărul meu, îmi ținea acest discurs: < Ești prietenul meu. Prietenul meu. Dar îți spun un lucru: n-ai nici ochii mei, nici părul meu. Nu ești copilul meu. Nu vei fi niciodată copilul meu. Nu m-am culcat cu mama ta decât o dată >“, povestea el în 1968.

Chiar dacă starul francez a refuzat până și să facă testul de paternitate, presa străină scrie că părinții lui Alain Delon l-au adoptat pe Ari Boulogne pe când acesta avea 8 ani. Edith, mama lui Alain Delon, nu a ramas indiferentă și a decis să-l ia în sânul familiei. Al doilea soţ al lui Edith Delon, Paul Boulogne, i-a dat numele lui Ari.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
alain delin destin ari boulogne
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Oferă 2.500 de lei salariu, bonusuri şi bonuri de masă, dar nu găsesc angajaţi. "Ne confruntăm şi noi cu o criză"
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”
Horoscop zilnic 13 mai 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate
Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”
Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri are
Mai multe