Antena

Tricolorii, de la EURO în vacanță. Unde se relaxează Dennis Man și Valentin Mihăilă

EURO 2024 a schimbat total percepția românilor în legătură cu echipa Națională de fotbal. Tricolorii au avut un parcurs apreciat de toți, chiar dacă s-au oprit în optimi. Acum este momentul să se relaxeze.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 08 Iulie 2024, 12:52 | Actualizat: Luni, 08 Iulie 2024, 12:52
Galerie de imagini
Valentin Mihăilă și Dennis Man petrec vacanța împreună
GettyImages, Instagram

Generația de Suflet a făcut istorie la EURO 2024. Echipa Națională de fotbal a unit românii de pretutindeni și i-a făcut mândrii în fiecare partidă. În ciuda faptului că parcursul lor s-a oprit în optimi, tricolorii rămân jucătorii de suflet ai României.

După ce au stârnit din nou speranța în toți românii, din țară sau diaspora, fotbaliștii au parte de o mică vacanță.

Pe aceeași temă

Unde se relaxează Dennis Man și Valentin Mihăilă

După meciul cu Olanda, tricolorii s-au întors în apaluze acasă. Acum se bucură de vacanță împreună cu partenerele de viață.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au ales plajele din Grecia pentru a se relaxa, conform unei surse.

Pe aceeași temă

Cei doi nu au mai ajuns în țară după meciul cu Olanda, ci au luat direct avionul către Grecia. Alexandra Ionela Grigoriţă și Ami Colhon îi însoțesc pe Dennis și Valentin.

Aceștia se bucură de soare pe plajele extravagante din Mykonos, insula considerată cea mai scumpă zonă turistică a Greciei.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt colegi la Parma, echipa care a promovat în Seria A. Mihăilă are deja contractul de prelungire semnat, iar Man urmează să semneze unul după vacanță. Celui din urmă i s-a propus un contract de 2 milioane de euro pe sezon, conform sursei menționate anterior.

Pe aceeași temă

Cei de la Parma au avut cuvinte de laudă, conform unei surse, la adresa internaționalului român: „Este o extremă care iubește să dribleze și să le paseze decisiv coechipierilor, însă are și o predispoziție la sacrificiu în defensivă.”

Pe aceeași temă

Și Ianis Hagi a petrecut câteva zile pe litoral alături de soția sa, însă nu a făcut publică locația.

Tricolorii au nevoie de câteva zile de relaxare după săptămânile magice de la EURO 2024. Nici partenerele de viață ale acestora n-au avut o perioadă ușoară. Emoțiile s-au transmis, iar acum se bucură de o meritată vacanță.

Pe aceeași temă

Alexandra Ionela Grigoriţă și Ami Colhon își organizează aproape tot ce se întâmplă în viața lor după programul iubiților lor. Cei patru au o relație strânsă, dat fiind că au ales să-și petreacă puținul timp liber împreună.

Whatsapp LinkedIn
euro 2024 dennis man valentin mihăilă vacanțe de vedete fotbal sport
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Gică Popescu și-a îndemnat fiul să se retragă. Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi: „Fiul tău e...”
Care este alegerea FRF în privința noului selecționer al Naționalei. Răzvan Burleanu a fost categoric:...
Denis Alibec, prima imagine cu noua iubită. Cine este fosta gimnastă care l-a cucerit pe tricolor....
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Andrei Burcă. Fundașul echpei naționale și aleasa inimii s-au...
Video recomandate
Video
Citește și