Antena

VIDEO | Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea. Ce show de senzație a făcut adolescenta

Maya, fiica Antoniei, a făcut senzație alături de Alex Velea pe scena de la Neversea. Adolescenta este de o frumusețe răpitoare, atrăgând privirile tuturor cu superbele trăsături ale feței și mișcările de dans.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 06 Iulie 2024, 12:52 | Actualizat: Sambata, 06 Iulie 2024, 14:25
Galerie de imagini
Maya, fiica Antoniei, a făcut senzație alături de Alex Velea pe scena de la Neversea
Hepta & Instagram

Printre artiști care au urcat pe scena de la Neversea 2024 se numără Alex Velea și Antonia. Cei doi au făcut un adevărat spectacol în fața fanilor, care i-au aplaudat și felicitat pentru piesele memorabile.

Artiștii au avut o surpriză de zile mari pentru toți cei prezenți la festival. Maya Castellano, fiica Antoniei, și-a făcut apariția alături de Alex Velea pe scenă. Publicul a fost surprins să o vadă pe adolescentă făcând o coregrafie destul de dificilă.

Pe aceeași temă

Videoclipul cu fiica artistei a fost publicat pe contul de TikTok Neversea și a generat mai bine de 117 mii de like-uri. Se pare că Maya Castellano și-a vizitat mama într-o perioadă destul de aglomerată din punct de vedere al carierei. Deși a fost nevoită să se prezinte la festival, Antonia și-a luat și fiica cu ea.

Cum a fost filmată Maya, fiica Antoniei, pe scena de la Neversea alături de Alex Velea

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Maya Castellano are o relație foarte specială cu Alex Velea și cei doi frați ai ei. Chiar dacă se află la distanță de ei, adolescenta le face vizite ori de câte ori are ocazia.

De asemenea, Antonia este foarte mândră de fetița ei. Pentru că Maya Castellano locuiește alături de tatăl ei, artista savurează din plin fiecare revedere cu fiica ei. De câțiva ani, tânăra își vede mama mult mai des, în mod special vara atunci când ia o pauză de la școală.

Recent, adolescenta și-a însoțit mama la un festival de la mare. Mai mult, Maya Castellano a avut un rol foarte important pe scena de la Neversea. Aceasta a făcut o coregrafie de senzație alături de dansatorii lui Alex Velea în timp ce artistul cânta.

@neversea.festival

proud fam moment ❤️

♬ original sound - Neversea Festival

Maya Castellano a atras toate privirile petrecăreților cu frumusețea ei. De altfel, mișcările sale de dans nu au trecut neobservate. Aceasta s-a sincronizat perfect cu dansatorii de pe scenă, chiar dacă nu cunoștea foarte bine coregrafia.

„E o superbitate Maya! Cât de mândră poate să fie”, „Și iată că a venit timpul ca Maya să vină la mama ei în România după atâția ani în care a fost reținută în Italia de familia tatălui ei”, „Prima dată am crezut că este Antonia, după am realizat că este Maya” sau „Nu pot să cred! Ce mare s-a făcut Maya”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

Tot pe scena de la Neversea, Antonia i-a oferit un sărut pătimaș partenerului ei chiar în fața publicului, după ce au cântat împreună. Momentul a fost aclamat de către toți cei prezenți la festival.

@neversea.festival Iubire ca în filme 🩷 @Antonia @Alex Velea #Neversea #Neversea2024 #antonia #alexvelea ♬ original sound - Neversea Festival
Whatsapp LinkedIn
fiica antonia alex velea artisti neversea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Ce au decis Antonia și Vicenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor. La cine va rămâne micuța
Video recomandate
Video
Citește și