Antena

Vlad Gherman a trecut printr-o intervenție estetică care a durat 14 ore. Actorul a mai apelat la procedură în urmă cu 3 ani

Vlad Gherman a transmis un mesaj pentru urmăritorii săi după intervenția estetică! Iată ce îi îndeamnă pe toți cei care îl urmăresc!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 17:13 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 17:53
Galerie de imagini
Vlad Gherman a trecut printr-o intervenție estetică care a durat 14 ore.
Antena 1/ Instagram

Actorul Vlad Gherman din serialul Lia – Soția soțului meu a decis să apeleze din nou la o intervenție estetică prin care să își poată recăpăta încrederea de sine pe care, spune el, a început să o piardă în ultimul timp.

Inițial, proaspătul căsătorit a lansat în mediul online un videoclip în care le-a prezentat urmăritorilor săi exact momentul în care a decis să se tundă chel.

Pe aceeași temă

Vlad nu i-a lăsat pe fani să se îngrijoreze prea tare pentru că le-a explicat imediat faptul că urmează să sufere o intervenție chirurgicală de implant de păr.

Iată cum arată acum după ce intervenția a avut loc și care sunt primele gânduri ale actorului!

Vlad Gherman a trecut printr-o intervenție estetică care a durat 14 ore

Vlad a luat mașina de tuns și a început să se tundă zero, în timp ce le explica fanilor ce se întâmplă și de ce nu trebuie să se sperie, motivând că oricum la clinică acesta ar fi fost tuns de medici.

După ce intervenția estetică a avut loc, Vlad a revenit cu încă un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor săi cum se simte, transmițând un mesaj cu însemnătate:

„Outfit Check după prima noapte parțial dormită post implant💉

A fost o intervenție mai lungă (14 ore) având nevoie de mai multe grefe decât prima oara, iar asta pentru că părul meu nativ nu se oprește din a mă părăsi. A fost o procedură, la fel ca prima, lipsită de durere de la început până la final, deși oboseala începea să își spunî cuvântul în ultima oră din acest proces. Dacă eu obosisem stând întins, vă dați seama echipa de la clinică cum era! Nu am cuvinte să le mulțumesc, mai ales că m-am ales și cu un bonus - o excizie a unei alunițe care nu părea în ordine! 🙏🏼

În orice caz încep acum câteva nopți în care nu mă voi odihni cum trebuie fiind și foarte atent să nu cumva să îmi ating zona implantată, dar… abia aștept ca în următoarele luni să recâștig încrederea în mine pe care începusem să o pierd în ultima perioadă!”

Iată videoclipul!

Recomandari A1

A post shared by 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Pe aceeași temă

La nici 3 ore distanță, Vlad Gherman a mai revenit cu o postare, împărășind cu internauții experiența prin care trece.

„12 ore de la al doilea implant de păr pe care l-am făcut în 3 ani. De ce? Pentru că moștenesc gena bărbaților fără păr din familia Gherman🤣

Gândiți-vă că acum 3 ani mi-au fost transplantate 2200 de grefe, iar aseară 3070 din cauza ritmului accelerat al căderii părului!

Meseria mea m-a convins că ar fi bine să îmi conserv cât pot firele sănătoase de păr, iar asta implică proceduri PRP constant și implant de păr o dată la câțiva ani!

Sfatul meu general: mergeți la doctor pentru controale periodice pentru a preveni afecțiuni, nu ajungețo doar atunci când trebuie să le tratați❗️

O să îmi iau câteva zile să mă vindec, să dorm cât mai mult (deși e greu să faci asta în primele zile după implant) și voi reveni la voi, pe Instagram, cât de curând!”

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
vlad gherman intervenție estetică
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cum arată mașina minusculă din care se iese prin parbriz. Are doar 20 de cai putere și a fost prezentată la SAB
Videoclipul zilei
Citește și
Vlad Gherman, gest neașteptat în fața camerei! Ce a făcut actorul. "Regret această decizie"
Video-ul postat de Oana Gherman care i-a făcut pe fani să "îi trimită" la Asia Express. "Asia Express...
Oana și Vlad Gherman, ipostaza îndrăzneață în care nimeni nu i-a văzut până acum. Cum s-au lăsat...
Ce urare emoționantă i-a transmis Vlad Gherman soției lui cu ocazia onomasticii. Ce nume mai poartă...
Video recomandate
Video
Citește și