Antena

Vulpița a trecut la un nou nivel în carieră. Unde s-a angajat Veronica după ce au apărut imagini cu ea la cules de struguri

Veronica Vulpița s-a angajat! Cum a apărut în mediul online de la locul de muncă!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 11:32 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 13:08
Galerie de imagini
Veronica Vulpița s-a angajat
Antena 1

Veronica Vulpița este din ce în ce mai activă în mediul online și își ia fanii prin surprindere ori de câte ori are ocazia.

La fel s-a întâmplat și cu o zi în urmă, atunci când tânăra a lansat în mediul online un videoclip în care își prezenta noul loc de muncă cu mândrie.

Pe aceeași temă

Iată ce activitate a ales de această dată pentru cariera sa!

Unde s-a angajat Vulpița Veronica

Veronica Vulpița a revenit în atenția publicului în ultima perioadă postând din ce în ce mai des în mediul online. Deși ea s-a făcut cunoscută alături de fostul ei partener, Viorel Stegaru, acum se pare că reușește să atragă publicul chiar și de una singură.

După ce a trecut prin despărțirea de cel care i-a fost alături o lungă perioadă de timp și alături de care a dvenit mama, Veronica s-a aruncat în brațele altui bărbat care se pare că a fost partenerul ei doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Acum Vulpița pare a fi singură și a se concentra doar pe cariera ei care se află într-o continuă ascensiune.

Pe aceeași temă

Mai exact, tânăra s-a filmat în cadrul unui magazin printre rafturile de legume și de diverse produse ale unui magazin, lăsând de înțeles că s-a angajat pe post de lucrător comercial.

În filmare, Veronica le-a transmis fanilor și un mesaj!

„Vă aștept la mine la magazin!” a fost invitația pe care Vulpița a lansat-o în mod public.

Recomandari A1

Iată imaginile!

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

Nici comentariile nu au întârziat să apară după ce internauții au rămas surprinși de noua sa apariție, aceștia împărțindu-se în două tabere. Iată câteva dintre acestea:

„Intri în magazinul din sat și-o vezi pe Veronica”

„Păi ori muncești ori te zbengui??? Tu n-ai șefi acolo că nu cred că e magazinul tău propriu??”

„noroc că aveți magazin”

„Dansezi bine, nu asculta de alții 😂 Si nici pe mine nu mă băga în seamă 😂😂😂”

„Citesc și nu îmi vine să cred câtă răutate.... voi vă credeți atât de inteligenți de comentați așa?.? Aici se potrivește versetul din biblie ... ( Aruncați cu pietre dacă sunteți fără păcat). Haideți să nu mai judecam ... că e proasta satului .... nimeni nu știe ce a fost în viața ei ....eu chiar mă bucur pentru ea . .. ( ceea ce nu îmi place că și-a abandonat copiii ... dar pentru asta va răspundea ea ... nu sunt eu în temă să judec .... Fiți mai buni și nu mai judecați pe alții..... uitați-vă la voi”

Pe aceeași temă

Veronica continuă să își țină fanii interesați de viața ei, mai ales că aceasta a dat naștere unui copil pe care Viorel nu l-a recunoscut și despre care nu a comunicat niciun detaliu clar. Internauții sunt extrem de curioși și aproape la fiecare postare întreabă despre micuții, despre care se spune că acum i-ar crește Viorel și părinții lui.

Whatsapp LinkedIn
vulpița veronica
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Un cuplu a făcut dansul mirilor într-un buncăr din Ierusalim, în timp ce Iranul bombarda cu rachete Israelul. "Khamenei nu oprește iubirea"
Videoclipul zilei
Citește și
Veronica , apariție surprinzătoare în mediul online. Vulpița are o nouă activitate din care face bani
Vulpița își ține din nou copiii în brațe! Veronica s-a pozat alături inclusiv de băiețelul care...
Există cale de împăcare între Vulpița și Viorel? Ce spun vecinii după ce ea și-a refăcut viața,...
Vulpița, apariție sexy cu ocazia sărbătorii Dragobetelui! Postarea i-a făcut nostalgici pe...
Video recomandate
Video
Citește și