Antena

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș arată splendid în a șaptea ediție a show-ului transformărilor

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au făcut spectacol în gala cu numărul șapte de la Te cunosc de undeva! Cele două au făcut spectacol de la primul pas făcut în platoul transformărilor și au delectat ochiul publicului cu cele mai spectaculoase ținute, din materiale fine.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 18 Iunie 2022, 20:01 | Actualizat: Joi, 23 Iunie 2022, 16:49
Galerie de imagini
Alina Pușcaș și Andreea Bălan au făcut spectacol în gala cu numărul șapte de la Te cunosc de undeva! Cele două au făcut spectacol de la primul pas făcut în platoul transformărilor și au declarat ochiul publicului cu cele mai spectaculoase ținute, din materiale fine.
Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Andreea Bălan și Alina Pușcaș sunt cele două prezențe feminine din platoul Te cunosc de Undeva! Care fac deliciul publicului. Cele două, pe lângă flerul și carisma specifice, reușesc să capteze atenția cu look-ul pe care îl au de fiecare dată.

Ele lucrează îndeaproape cu stiliști pentru a apărea impecabile în fața oamenilor de acasă, care urmăresc cu mare drag emisiunea.

În seara spectaculoasă de 18 iunie 2022, jurata și prezentatoarea TV au făcut spectacol în două ținute remarcabile.

Alina Pușcaș face spectacol în a șaptea ediție de la Te cunosc de Undeva! într-o rochie scurtă, albă, dintr-un material de cămașă. Încălțările sale au fost piesa de rezistență

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimentare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesorii de-a dreptul spectaculoase, care le evidențiază strălucirea.

Apariția este una fabuloasă! Alina Pușcaș poartă o rochie albă, cu volănașe, dintr-un material de cămașă. Trupul său este pus în evidență de materialul strâmt, iar sandalele pe care le poartă în picioare aduc strălucire ținutei fără cusur.

Prezentatoarea TV se laudă cu o siluetă cum puține femei reușesc să o aibă, dar asta pentru că nu de puține ori ea a vorbit și a arătat oamenilor de acasă cât de mult muncește pentru a avea un trup impecabil.

Apariția din aceasta seară a fost aplaudată la scenă deschisă! Alina Pușcaș a abordat un look natural, chiar dacă s-a lăsat pe mâna stiliștilor. La nivelul coafurii ea a optat pentru o coadă simplă, părul strâns evidențiindu-i chipul luminos, iar în materie de make-up ea se remarcă prin naturalețe.

Pe aceeași temă

Andreea Bălan a surprins în seara de 18 iunie, la Te cunosc de Undeva!, cu o ținută decupată la bust și la picioare. Cum arată rochia pentru care ai nevoie de curaj!

Dacă în general stiliștii celor două par să le asorteze ținutele, de data acesta au mizat pe două ținute diferite, care hipnotizează publicul. În seara de gală, dacă Alina Pușcaș a îmbrăcat o rochie, albă, mulată, Andreea Bălan a spart tiparul și a îmbrăcat cu mândrie o rochie neagră cu decupaje îndrăznețe și aplicații sclipitoare.

Recomandari A1

Rochia sa este decupată în zona bustului și lasă la vedere o cupă de sutien cu aplicații sclipitoare, iar în partea de jos rochia este desprinsă pe picioare în formă de “V”. Apariția sa este de-a dreptul magistrală!

Vedeta și-a asumat un look de “red carpet” într-o rochie statuară. Cert este că acest tip de rochie nu poate fi purtat de oricine.

Pe aceeași temă

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Pe aceeași temă

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Pe aceeași temă

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
te cunosc de undeva sezonul 17 te cunosc de undeva 2022 alina puscas andreea balan florin ristei ilona brezoianu aurelian temisan cristi iacob andreea balan ozana barabancea
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Apartamentele pe care le putem cumpăra şi cu 15% reducere. Cum a reuşit Cătălina să obţină locuinţa visurilor ei: "Plus foarte multe facilităţi"
Citește și
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Cine a câștigat Finala Te cunosc de Undeva! Emi și Cuza au obținut...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Imagini din culisele finalei. Cum a arătat transformarea concurenților...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Emi și Cuza au cântat spectaculos piesa "My Way", în interpretarea...
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ana și Monica Odagiu au cântat alături de Mahala Rai Banda, celebra...
Video recomandate
Video
Citește și
Drob de pui cu ouă de prepeliță. Rețetă pentru masa de Paște Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos HelloTaste.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor Antena3.ro
Ingrediente comune din alimentele cumpărate ar duce la diabet, susțin experții. Se găsesc inclusiv în pâine useit
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu... Catine
Dosarul Mineriadei | Procurorii au mers acasă la Ion Iliescu Wall-Street
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă. Planurile pentru înmormântarea Regelui Charles III... Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor Observator
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină MediCOOL
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
FBI-ul, în alertă! Temutul Nat Mincă „zguduie” Los Angeles-ul, iar vrăjitoarea Vanessa face „FARMECE” în... Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect DeParinti
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați s-a numărat și fosta lui... ZUTV
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime UseIT
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Paula și Romică Țociu s-au transformat în Bruce Springsteen și au creat un moment unic
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu se transformă în Shania Twain. Cum a arătat momentul live
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabiă în Gene Kelly cu „Singing în the rain”. Cum a ieșit
Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținute superbe pe scena emisiunii
Care e cea de-a doua mare pasiune a lui Puya, după muzică. Puțini știu acest lucru despre artist
Ce nume se sărbătoresc de Florii. Cui să îi spui „La mulți ani” astăzi, de onomastică
Ce se întâmplă în aceste momente cu Regele Charles al III-lea. Care e starea lui de sănătate și ce decizie a luat Majestatea Sa
Cât de mult s-a schimbat Cosmin de la Mireasa. Fostul soț al Mirunei, poză după antrenamentul din sală. Cum arată acum
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurentă iUmor
Mai multe