În ediția din 29 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Spooky, Profesorul Trăsnit, și Andreea Stoica, coordonator Fun Science, fac experimente inedite și distractive. Cei doi savanți, alaturi de Ramona Olaru si Razvan Simion,...
Vineri, 29.04.2022, 10:22Fermierii români aruncă laptele, pentru că nu-l pot vinde, iar noi mâncăm brânzeturi făcute din chimicale. Un paradox care ne otrăveşte în fiecare zi, avertizează autorităţile. În magazine, se vând telemea şi mozzarela care n-au văzut laptele, dar şi amestecuri din uleiuri vegetale şi amidon, pe post de caşcaval.
Miercuri, 19.07.2017, 20:07Fermierii români aruncă laptele, pentru că nu-l pot vinde, iar noi mâncăm brânzeturi făcute din chimicale. Un paradox care ne otrăveşte în fiecare zi, avertizează autorităţile. În magazine, se vând telemea şi mozzarela care n-au văzut...
Miercuri, 19.07.2017, 19:28Să mergi pe apă e imposibil. S-au convins de asta toţi care au încercat. Dar dacă amesteci apa cu o altă substanţă? Ei bine atunci poţi păşi, fără să te scufunzi. Ce-i drept trebuie să te grăbeşti.
Duminica, 12.01.2014, 09:56Cercetatorii americani de la Universitatea Penn State au creat un plasture biodegradabil care nu mai necesita sa fie indepartat de pe rani, informeaza Daily Mail.
Joi, 03.05.2012, 00:00Produsele care contin faina de grau pot provoca obezitate, diabet, boli de inima, cancer sau depresie. Glutenul pe care il contine faina nu este singurul responsabil de faptul ca faina ingrasa.
Luni, 20.02.2012, 00:00Ingrediente: ficat de gasca, cafea, portocale, zahar, suc de portocale, vin de porto, amidon, nucsoara, cuisoare, sare, piper. Preparare: ficatul gras de gasca se prajeste putin si i se adauga putin piper alb si coniac. In alta tigaie se pune sucul de...
Sambata, 17.07.2010, 20:30Pui pitit in lipie - o reteta de la Casa Iancului. Ingrediente: ceapa, ardei, ardei iute, bacon, ciuperci, pui, smantana, amidon. Preparare: se calesc legumele in ulei, ardeiul, dar si baconul. Se adauga ciupercile, apoi puiul. Se lasa aproximativ 10...
Sambata, 10.07.2010, 10:08