Cătălin Scărlătescu: "Nu există om care să nu știe să gătească"
Duminica, 13.11.2016, 16:15În principiu, hot-dog-ul este un produs alimentar, asociat stilului culinar american, care nu necesită cunoștințe avansate în gastronomie.
Loredana de la "Mireasă pentru fiul meu" a trecut la ucenicie în bucătărie!
Ai poftă de ceva dulce, dar te-ai săturat de produsele clasice din magazine? Încearcă să faci acasă o prăjitură delicioasă cu mult caramel si biscuiţi.
A fost de ajuns să vină cel de-Al Doilea Război Mondial, pentru ca tot farmecul parizian al Bucureştilor să dispară. Şi nici nu şi-au mai revenit de atunci, deşi mai există mici oaze care îţi amintesc de oraşul de altădată.
Marti, 01.11.2016, 20:07Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de hamburger cu carne de viţel, ghebe şi ceapă roşie!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de hamburger cu carne de viţel, ghebe şi ceapă roşie!
Este cel mai simplu şi, în acelaşi timp, cel mai bun desert pe care îl poţi prepara în doar câteva minute, cu destul de puţine alimente
A venit sezonul în care gospodinele muncesc de zor pentru a umple cămara cu bunătăţi, aşa că îţi prezentăm o reţetă de murături.
Ungaria este foarte cunoscuta în toată lumea pentru preparatele sale, despre care trebuie să vă spunem că nu sunt prea uşoare. Dar asta nu înseamnă că nu se pot încadra printre cele mai delicioase feluri de mâncare.
Luni, 17.10.2016, 20:16Prosoapele de hârtie, dar şi tubul de carton din interior, sunt o invenţie minunată. Gândiţi-vă doar că trebuie să vă aspiraţi maşina, evident că nu aveţi niciun accesoriu la îndemână şi vreţi să curăţaţi şi cele mai înguste...
Joi, 13.10.2016, 20:22Flavia, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, poartă hainele lui... Dani Oţil.
Flavia Mihăşan, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, poartă hainele lui Dani Oţil.
Chiar dacă vi se pare bizar, o linguriţă de ulei de cocos adăugată în cana cu cafea va înlocui cu succes laptele. Cum ar veni, cei cu intoleranţă la lactoză se pot bucura de aproximativ aceeaşi aromă, dar fără să li se facă rău.
Miercuri, 12.10.2016, 20:21Pentru că este vineri, este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi prăjitura Pavlova, care are la baza bezea şi multe fructe
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reteţă foarte simplă pentru micul dejun denumită "Baghetă gratinată pe salată blondă"
Ancuța și Ciprian Cismaș au venit la emisiune ca să se decidă odată care dintre ei doi gătește mai bine!
Cătălin Constantin și-a prins „mustățile” prin bucătărie realizând o supă cu specific tailandez.
A lucrat la investigații criminale în Constanța, dar apoi a decis că bucătăria lui este marea lui pasiune. Acum a decis să vină la emisiune ca să își încerce norocul.
Ouăle par uşor de preparat, dar fiecare reţetă ascunde secretul ei, aşa că ar fi bine să ne ghidăm după specialişti şi să evităm clasicele greşeli.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă extrem de simplă cu foarte puţine ingrediente - "Pasta Rossa"
Iată câteva trucuri care uşurează viaţa oricărui bucătar amator!
Luni, 26.09.2016, 20:20Augustina Hangalet, din Gura Humorului, a crescut într-un orfelinat, fără să își cunoască părinții. Poreclită "Big Momma", bucătăreasa îșă dorește să treacă în etapa următoare.
Romeo Lucian Smith, bucătar de profesie vrea să câștige marele premiu, dar și să-i demonstreze soției că poate fi cel mai bun chef.
iulian Bănuță lucrează în domeniul bucătăriei de 18 ani. Tot ceea ce își dorește acum este să primească cutițul de la cei trei chefi și astfel să ajungă în etapa următoare.
Se spune despre trucuri că fac viața mai ușoară. Și ce poate să fie mai plăcut decât niște mici vrăjitorii în bucătărie?
Prezent în casa în care se filmează show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, Nicolai Tand a avut parte de un episod mai puțin plăcut
Chef Nicolai o va introduce pe Carmen în tainele bucătăriei!
Șaorma „cu de toate”, o comandă pe care o auzim atât de des la șaormeria din colțul străzii sau la fast-food-ul din apropierea locuinței noastre. Însă acum poți găti caest deliciu și la tine acasă:
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă recomandată copiilor, cu trei tipuri de ardei gras - "Cubuleţe colorate".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă recomandată copiilor cu trei tipuri de ardei gras - "Cubuleţe colorate"
Mama și fiica au venit că concureze împreună la „Chefi la cuțite”. Fiica, Daniela Alexandra Ion, face un creier de porc cu legume, în timp mama a ales o rețetă de pui tomuga (pui la lut).
Mihai este următorul concurent care a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că este un bucătar priceput.
Ionescu Elisabeta, vine de la Ploiești și este ajutor de bucătărie! A ales să gătească un aperitiv tematic, ce să reprezinte atât muntele, cât și marea.
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt puși pe glume. Iată versiunea culinară a poeziei scrise de Vasile Alecsandri, Hora unirii.
O decizie a judecătorilor obligă două femei, mamă şi fiică din Drobeta Turnu Severin să intre pe geam în casa bunicilor. Instanţa a hotărât că li se cuvin baia şi sufrageria locuinţei, iar bucătăria şi dormitorul le-au revenit unei...
Vineri, 09.09.2016, 19:31Este foarte clar că nu ajungi chef peste noapte! E nevoie de ani buni de studiu şi de practică, sub aripa unor specialişti în domeniu. Cert este că, odată ce ai obţinut acest titlu, lumea are mari aşteptări de la tine.
Vineri, 02.09.2016, 20:19Sar scântei din ce în ce mai des atunci când concurenții se găsesc în bucătărie!
Pregăteşte "Brigada" asaltul decisiv împotriva Denisei prin atacuri preliminare?
Uneori, nu contează cum arată mâncarea! E mult mai important să aibă un gust bun. Un gust pe care îl puteţi defini imediat. Dar ce se întâmplă atunci când aveţi în farfurie ceva bun, dar nu reuşiţi să-i identificaţi aroma?
Miercuri, 20.07.2016, 20:19Vlăduţ, bucătzarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă numai bună pentru o zi călduroasă de vară denumită "Salată în valuri"
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune combinație foarte interesantă, tot din seria preparatelor italiene de tip aperitiv, prosciutto crudo e melone, însă cu câteva ingrediente ân plus
Uneori, chiar și celor mai pricepuți bucătari li se poate întâmpla să strice o mâncare și să fie nevoiți să o repare.
Vineri, 08.07.2016, 14:53Uneori, chiar și celor mai pricepuți bucătari li se poate întâmpla să strice o mâncare și să fie nevoiți să o repare.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă de sezon cu paste trottole, legume şi brânzeturi italiene denumită - "Bucuriile verii".
Cei mai conservatori dintre bărbați spun despre partenerele lor de viață că trebuie să stea la cratiță. Blonda din imagine s-a conformat, însă timpul petrecut de ea printre oale și tigăi a fost destul de scurt
Vineri, 17.06.2016, 13:47Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a făcut praf bucătăria lui Vladutz.
Când mergi în club ți se poate întâmpla să bei prea mult și să pierzi controlul. Dar acest tânăr a pățit-o rău de tot!
Miercuri, 08.06.2016, 16:04Lupta din bucătărie se încinge, căci orgoliile ating cote inimaginabile! Concurenții nu mai sunt ajutați de către cei trei chefi.
Gospodinele încearcă mereu să găsească trucuri noi prin care să își păstreze fructele și legumele cât mai proaspete.
Vineri, 03.06.2016, 16:20