Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu: "M-am născut în bucătărie, talentul era acolo, la fel şi eu"

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii "Chefi la cuţite", este un burlac convins, un tip care s-a "născut în bucătărie" şi care s-a pregătit 20 de ani să devină cel care este astăzi.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei juraţi ai emisiunii "Chefi la cuţite", este un burlac convins, un tip care s-a "născut în bucătărie" şi care s-a pregătit 20 de ani să devină cel care este astăzi.

Află tot ce nu ştiai despre Chef Scărlătescu într-un interviu special:


ANTREUL
1. Să ne prefacem că nu ne ştim aproape deloc. Aşadar, cine eşti şi ce ai făcut în ultimii 20 de ani?
Cătălin Scărlătescu: Sunt Cătălin Scărlătescu şi m-am pregătit în ultimii 20 de ani să devin cel care sunt astăzi. Cam atât de simplu.


2. Care sunt calităţile pe care prietenii le apreciază la tine?
Cătălin Scărlătescu: N-am idee, cred că ar trebui să-i întrebi pe ei… sinceritatea cred, pe care in acelaşi timp cred că o urăsc la mine.


3. Ce pasiuni ai?
Cătălin Scărlătescu: Îmi place foarte mult să navighez.


4. Care sunt cele mai îndrăzneţe planuri pe care le ai?
Cătălin Scărlătescu: Planific ca într-o zi să nu mai fac absolut nimic decât sa navighez şi să gătesc pe barcă nu mai mult decât peştele pe care îl prind.


5. Când şi cum ţi-ai descoperit talentul în bucatarie?
Cătălin Scărlătescu: Nu l-am descoperit, practic m-am născut în bucătărie, talentul era acolo, la fel şi eu, în rest mi-am rupt mâinile cu munca.


FELUL PRINCIPAL
1. Care e felul de mâncare care îţi aduce aminte de copilărie?
Cătălin Scărlătescu: Orezul cu lapte şi prăjitura cu bulion.


2. Ce ai mânca în fiecare zi şi tot nu te-ai sătura?
Cătălin Scărlătescu: Peşte, în toate formele şi poziţiile posibile, atâta vreme cât este preparat decent.


3. Unde ai mâncat cel mai tare preparat ever?
Cătălin Scărlătescu: Sunt înca tânar… mai am timp. J


4. Care e reţeta cu care dai pe spate pe oricine, oricând?
Cătălin Scărlătescu: Nu ştiu dacă am o astfel de reţetă, la toate mă străduiesc sa aibă efectul asta. Cel mai bine mă simt însă atunci când găsesc oameni care nu manâncă din principiu un anumit preparat, iar dacă le gătesc eu nu numai că gusta din politeţe, dar curaţă farfuriile.


5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Cătălin Scărlătescu: Dacă vrei sa reuşeşti, munceşte cât de mult poţi şi unde e cel mai greu în prima linie, tu să conduci. Dacă ai să faci asta vreme de 10 ani, gloria va fi doar a ta. Asta mi-a spus Filippo Nissi.


6. Care e cea mai mare boacănă pe care ai făcut-o în bucătărie?
Cătălin Scărlătescu: În afară de a-i da foc cu totul? La bucătărie mă refer. J


7. Ce nu ai mânca nici dacă ţi s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Cătălin Scărlătescu: Cât de mare este sacul? J

DESERTUL

1. Ce ţi se pare sexy?
Cătălin Scărlătescu: Limba franceză.


2. La ce visezi?
Cătălin Scărlătescu: La ziua în care voi putea naviga în fiecare zi a vieţii mele.


3. Ce urăşti cel mai mult?
Cătălin Scărlătescu: Ipocrizia oamenilor mai mult decât mâncarea proasta.


4. Cum te relaxezi?
Cătălin Scărlătescu: Nu fac nimic spectaculos, în general mă simt cel mai bine înconjurat de prieteni.


5. Genul de muzica preferată?
Cătălin Scărlătescu: Rock.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au început filmările pentru „Chefi la cuțite”... Chef Florin Dumitrescu: "Am muncit fără oprire ani de zile, am pierdut zile de naştere, sărbători, vacanţe"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x