Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune o rețetă delicioasă de fondue sau cremă de brânzeturi cu sote de gălbiori, pentru atunci când vrem să ne răsfățăm familia, sau când avem musafiri și vrem să stăm la povești timp îndelungat.
Vineri, 02.10.2020, 09:30Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține brânză, ciuperci, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Fondue de brânzeturi cu gălbiori".
Joi, 01.10.2020, 09:13Pentru iubitorii preparatelor simple cu paste, o delicioasă și sățioasă Rețetă de tagliatelle cu bacon crocant și gălbiori.
Vineri, 21.08.2020, 12:20Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține gălbiori, roșii, bacon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tagliatelle cu gălbiori".
Marti, 14.07.2020, 08:54Pentru că suntem în post și ne dorim să mâncăm cât mai diversificat, Chef Berry a pregătit de la Star Matinal o reţetă de post și anume: Saramură cu ciuperci cu mămăliguță.
Marti, 17.03.2020, 13:17Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm cu cea mai simplă și gustoasă mâncare din trei feluri de ciuperci, pe care să o servim pe un pat de rucola, pentru un plus de prospețime.
Joi, 28.11.2019, 09:01Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine hribi, ghebe, gălbiori, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Trio de ciuperci"
Joi, 28.11.2019, 08:16Gălbiorii, unele dintre cele mai îndrăgite specii de ciuperci de pădure, mai ales prepararați cu usturoi, sau sub formă de ciulama, iată că dau un gust delicios și preparați sub formă de supă cremă.
Vineri, 02.08.2019, 10:23Ingrediente O jumătate de piept de pui 100 g de couscous 30-40 g de miez de nucă 10 stafide albe zeamă de la o jumătate de portocală 200 g de gălbiori 150 g de smântână 50 g de unt bun (unt sărat de preferință) Mod de preparare...
Joi, 09.10.2014, 13:25Atata timp cat mai sunt la piata legume de sezon, cum ar fi ardeii, dovleceii, dar si ciupercile de padure, profitati de ele nu doar pentru a face zacusca sau alte conserve pentru iarna, dar si o tocanita delicioasa cu pui. Pentru un accent exotic, Adi Hadean pregateste reteta cu taitei de orez.
Luni, 27.09.2010, 00:00