Ingrediente:
- 500 g galbiori
- dovlecei
- ardei gras
- tulpina de telina
- pulpe de pui dezosate
- taitei de orez
Preparare:
Am pus galbiorii intr-o tigaie la sotat cu foarte putin ulei.
Dovlecel, ardei gras si tulpini de telina am pus peste galbiori dupa ce s-au inmuiat (a luat cam 10 minute faza asta).
Am avut niste pulpe de pui, dezosate. Le-am taiat in bucati mari cat de-o imbucatura si le-am rumenit usor cu niste pasta de ardei dulce. Le-am condimentat cu sare si piper si dupa ce s-au inmuiat le-am pus peste galbiori si legume (puteti deduce de aici ca le-am rumenit in alta tigaie, cu foarte putin ulei, doar cat sa unga tigaia).
Am lasat puiul, galbiorii si legumele sa stea pe foc impreuna pret de zece minute apoi le-am amestecat cu niste taietei din orez, inmuiati in apa cu otet si zahar.
Sigur c-a fost bun.
citeste si revista Felicia
Optifort mentine sanatatea ochilor... VIDEO! Vladut a gatit o "musaca minunata"!...