Melinda Cutur are 34 de ani, este de profesie asistent manager și vine din Timișoara. Aceasta a pregătit la ”Chefi la Cuțite” gulaș de mistreț cu găluște.
Luni, 28.09.2020, 17:47Cei mai pricepuţi bucătari din Ardeal s-au întâlnit, ieri, într-un decor pitoresc din Sibiu, pentru a demonstra că ştiu să facă cel mai bun gulaş. Şi-au pus şorţurile, masca de protecţie şi s-au apucat de treabă dis-de-dimineaţă. A...
Duminica, 23.08.2020, 08:30Reţeta lui Chef Munti de la Star Matinal este un Gulaş de porc şi pâine de casă
Duminica, 19.01.2020, 11:30Diamanta Stănescu, soție de bulibașă, a gătit alături de fiica ei, Ana-Maria, gulaș țigănesc. Concurenta susține că are un palat cu 22 de camere, dar locuiesc doar trei persoane în el. Motivul? Vom afla!
Luni, 28.10.2019, 21:40Bucătarii şi-au declarat război în Harghita. Pe un teren de fotbal şi-au instalat tabăra, au aprins focul sub ceaune şi s-au pus pe gătit. De la reţete de gulaş şi până la fasole cu ciolan sau tocăniţe.
Duminica, 21.07.2019, 09:38Peste 1700 de sportivi din 41 de ţări ajung zilele acestea în Mureş, la Campionatul European de Triathlon. Deja, câteva sute s-au strâns aseară în Târgu Mureş, la deschiderea oficială a evenimentului. Organizatorii i-au aşteptat cu multe...
Sambata, 29.06.2019, 13:28Cine merge, zilele acestea, în Harghita, se întoarce în timp, în copilărie. Aşa spun turiştii care s-au plimbat cu căruţele trase de cai. Este surpriza pe care le-o pregătesc gazdele. Merg zeci de kilometri prin pădure şi se bucură de...
Duminica, 16.06.2019, 08:40Iubire cu parfum de lavandă. Dragostea care a unit destinele a doi tineri a dat naştere la o afacere de succes cu lavandă şi apoi la un festival care îi bucură acum pe timişoreni. Produsele cosmetice, mâncărurile şi dulciurile care conţin...
Duminica, 09.06.2019, 19:40Mara Bănică, alături de Dima și bunicii lui, au venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu cel mai bun gulaș din București.
Marti, 21.05.2019, 17:45Peste 3.500 de porţii la ceaun au fost pregătite la Târgu Mureş. Dar nu au lipsit nici tradiţionalii mici. Ceva mai la sud, la Castelul Bran, brânza a fost vedeta. Trei bucatari de la restaurante cu pretenţii au gătit pentru turişti tot felul...
Joi, 02.05.2019, 08:11Am aflat reţeta celui mai delicios gulaş. Şi am ajuns tocmai în Hunedoara, pentru asta, atraşi de mirosul mâncării făcute după tradiţie La ceaun, cu foc de lemne. Aflat la prima ediţie, festivalul Hunedoara Gastronomică a avut mare succes.
Sambata, 29.09.2018, 19:35Şi la munte e ceva lume. Mai ales că toamna vine cu festivaluri care mai de care mai atrăgătoare. La poalele Cetăţii Deva, spre exemplu, este sărbătorit. gulaşul. Şapte echipe de bucătari din Hunedoara, dar şi din Ungaria s-au întrecut să...
Duminica, 23.09.2018, 13:27Câte bordeie, atâtea obiceie!! Ziua muncii a fost sărbătorită într-un mod diferit în judeţul Harghita, unde micii româneşti au fost înlocuiţi cu preparate specifice locului. Atraşi de mirosul de gulaş, sute de oameni au dat ocol...
Miercuri, 02.05.2018, 08:01Cosmin Seleși pregătește un gulaș ca în Ardeal. Acesta susține că nu a putut ține o cură de slabire niciodată.
Duminica, 25.02.2018, 19:58Ozosep nu e doar un cântec. A devenit numele unui festival al deliciilor ungureşti. Gulaşul e la putere în Bucureşti, dar din urmă vin şi cârnaţii din păstrăv.
Sambata, 10.02.2018, 19:31Ușor picantă, colorată și savuroasă și bună de servit la orice masă, o astfel de o ciorbă gulaș din carne de vițel cu găluște, inspirată din bucătăria ungurească.
Joi, 01.02.2018, 09:51Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, gogoşari, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gulaş sârbesc”.
Miercuri, 13.09.2017, 09:10Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine carne de porc, gogoşari, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gulaş sârbesc”.
Miercuri, 13.09.2017, 08:35Sute de kilograme de carne, de legume şi multe condimente au fost puse, unele peste altele, la foc. Câte echipe au fost, tot atâtea reţete. La final, turiştii şi nu numai s-au înfruptat, fericiţi, din bunătăţi.
Luni, 17.07.2017, 07:46Sibiul a fost paradisul pofticioşilor. Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut la un concurs de preparat gulaş. Specialişti în pregătirea delicioasei tocane cu specific unguresc, maeştrii artei culinare au încins ceaunele şi s-au pus pe treabă.
Duminica, 02.07.2017, 18:13Sibiul a fost paradisul pofticioşilor. Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut la un concurs de preparat gulaş. Specialişti în pregătirea delicioasei tocane cu specific unguresc, maeştrii artei culinare au încins ceaunele şi s-au pus pe...
Duminica, 02.07.2017, 09:19gulaş de vită cu găluşte de făină
Luni, 23.01.2017, 08:03Se spune despre descendentele lui Atilla că sunt frumoase, dar mai ales gospodine. Așadar nu e de mirare de ce mulți români au căzut în mrejele mai multor unguroaice.
Luni, 24.10.2016, 13:02Gulașul secuiesc a cucerit lumea. Locuitorii comunei Acățari, dar și mureșeni din întreg județul și străini din Belgia, Germania sau Ungaria au gustat din zeci de feluri de gulaș.
Sambata, 20.08.2016, 19:38Cei mai iscusiţi bucătari au încins ceaunele în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Acolo a avut loc un concurs de gătit gulaş, la care s-au inscris douăzeci de echipe din toate colţurile ţării.
Sambata, 02.07.2016, 19:37Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Marti, 15.03.2016, 22:04Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi supă gulaş, un preparat delicios, gata în mai puţin de o oră
Luni, 14.12.2015, 08:50Cum luna decembrie este luna răsfăţului culinar, Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi supă gulaş, un preparat delicios, gata în mai puţin de o oră
Luni, 14.12.2015, 08:30Clujenii s-au înghesuit astăzi la un concurs culinar. Unii pentru a-şi demonstra talentul, alţii pentru a degusta. Dansul Lingurilor de Lemn, aşa cum a fost numit, a adunat zeci de pasionaţi ai bucătăriei
Sambata, 22.08.2015, 19:27Orice zi devine mai bună atunci când îţi răsfeţi papilele cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi gulaş german.
Miercuri, 06.05.2015, 08:32Orice zi devine mai bună atunci când îţi răsfeţi papilele cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi gulaş german.
Miercuri, 06.05.2015, 08:17Ingrediente Pentru gulas: 800 g carne de vita sau vitel 4 cepe mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia de ardei 1 lingurita chimen macinat 1 foaie de dafin sare Pentru galuste: 6 oua 350 g faina 50 g unt Pentru salata de cartofi: 1 kg...
Luni, 17.11.2014, 11:31Raiul s-a deschis pentru pofticioşi şi pasionaţii de aromele ungureşti. Cele mai savuroase reţete de gulaş, cârnaţi picanţi şi sarmale au atras sute de curioşi, la Deva.
Sambata, 10.05.2014, 19:36Maiestrii tocanitelor s-au intrecut la Festivalul Cartofului din Miercurea Ciuc. S-a gatit de la gulasul de porc, pana la preparate cu peste. Ingredientul de baza a fost cartoful.
Duminica, 04.08.2013, 09:28Serbare traditionala de la Odorheiu secuiesc a pornit astazi la ora zece in centru orasului. Localnici au fost invitati sa vina cu bicicleta pentru a se deplasa organizat la Baile Seice care se afla la 5 km de la oras.
Joi, 02.05.2013, 13:24Cartoful a fost vedeta zilele aceastea la Miercurea Ciuc. Personalitati ale lumii politice, sportivi sau simpli cetateni au participat la cea de-a 12-a editie a Festivalului Cartofului. Fiecare echipa din cele 44 a incercat sa prepare cea mai gustoasa mancare.
Luni, 06.08.2012, 11:52Multe ceaune, munti de carne si cei mai buni bucatari, pentru cel mai popular preparat unguresc. Zeci de litri de gulas au fost pregatiti pentru bistriteni. Padurea de la marginea orasului s-a umplut de miros de chimen, ingredientul de baza al...
Duminica, 20.05.2012, 19:38Vladutz gateste astazi Gulas de pui cu ciuperci
Luni, 05.12.2011, 09:20Zeci de bucuresteni au stat la coada pentru o portie de gulas cu fasole si afumatura. Nu era gratis. Dar era pofta mare. Asa ca, desi mincarea nu era gata, pofticiosii s-au asezat la rind inca de dimineata, sa nu cumva sa nu ajunga portiile. Sa ne...
Duminica, 30.10.2011, 19:35Bucurestenii au stat azi la rand, sa manince tocanita. La Festivalul Cartofului, s-a gatit un gulas urias, de circa patru sute de kilograme. Peste o mie de oameni au asteptat nerabdatori ca maestrul bucatar sa-si desavarseasca opera si sa guste din...
Sambata, 29.10.2011, 19:25Cele mai bune gospodine din Maramures i-au incantat azi pe bucuresteni cu bunatatile lor de la poalele Tiblesului: gulas, sarmale si placinte cu branza. N-au fost singurele. Ciobanii din zona Bran au aruncat si ei pe gratare o pastrama de oaie ca la ei acasa. Apoi au preparat si-un bulz delicios. Festinul a atras de la o ora la alta tot mai multi pofticiosi.
Duminica, 04.09.2011, 00:00Peste o mie de oameni au gustat dintr-o tocana uriasa, preparata la Miercurea Ciuc de zeci de bucatari. Ei si-au aratat maiestria in gatitul gulasului, a tocanitelor sau a supelor. Ca lupta sa fie dreapta, toate mancarurile au avut la baza acelasi ingredient: cartoful.
Duminica, 07.08.2011, 00:00Pentru al treilea an consecutiv, locuitorii orasului Macea, judetul Arad, alaturi de Asociatia pentru Conservarea Culturii in Mediul Rural, vor organiza Festivalul Paradaicilor (n.r. rosii).
Joi, 30.06.2011, 00:00Vladutz gateste: "Gulas cu galuste gnocchi"
Marti, 26.10.2010, 08:08Vladut a gatit marti dimineata in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe baza de gnocchi: gulas cu gnocchi.
Marti, 26.10.2010, 00:00Vladutz pregateste azi "Gulas de primavara"
Luni, 17.05.2010, 08:38Vladut a inceput saptamana gatind la Neatza un delicios "Gulas de primavara".
Luni, 17.05.2010, 00:00Reteta pentru Gulas Bavarez: muschiulet de porc 300 gr ceafa de porc 300 gr carnati afumati 300 gr ceapa 3 buc pasta de ardei 1 lingura pasta de rosii 1 lingura ciuperci champignon 500 gr paste spirale 500 gr vin alb 200 gr ulei masline...
Miercuri, 17.02.2010, 10:09