- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Se spune despre descendentele lui Atilla că sunt frumoase, dar mai ales gospodine. Așadar nu e de mirare de ce mulți români au căzut în mrejele mai multor unguroaice.
„Asul lor din mânecă”: celebrul gulaș unguresc. a1.ro vă prezintă cea mai simplă și mai delicioasă rețetă! Nu ai cum să dai greș și, cine știe, pate cucerești chiar tu un maghiar de data asta!
INGREDIENTE
1,5 kg carne vițel
2 morcovi
6 cepe
1 lg boia iute
1 lg boia dulce
chimen măcinat
smântână
1 lg pastă ardei dulce
găluște cartofi
2 ouă
1 gălbenuș separat
făină
ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Carnea se taie cuburi mici și se fierbe în apă cu multă sare, aproximativ 10 minute, apoi se aruncă zeama și se pune la fiert în altă apă.
Cartofii, morcovii și ceapa se curăță. Ceapa și morcovii se taie mărunt și se călesc în puțin ulei de măsline. Se adaugă peste supă.
Cartofii se taie cuburi și se adaugă în supă, după ce s-a pătruns bine carnea.
Din ouă, puțină sare și făină, se formează un aluat moale, din care se formează gălușcuțe și se pun la fiert separat. Se lasă să fiarbă până se ridică la suprafață, apoi se transferă în supă, se adaugă boiaua de ardei, pasta de ardei și chimenul. Se servește caldă cu pătrunjel verde presărat!
Prăjitura "Duo Creme", gata în 15 minute, fără coacere! O reţetă foarte simplă, cu puţine ingrediente... Prăjitura "Felicia", o reţetă foarte simplă, cu puţine ingrediente! E gata în doar câteva minute, fără bătăi d...