Nicu Bocancea, master florist internațional și coordonator de evenimente, explică la Neatza cu Răzvan și Dani la ce trebuie să fim atenți atunci când organizăm o masă festivă.
Specialiștii oferă cele mai bune idei pentru aranjarea mesei festive de sărbători.
Virgil Mănescu, maestru de ceremonii și somelier, spune cele mai importante reguli pe care trebuie să le respectăm la o masă festivă.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune pentru perioada sărbătorilor pascale, o Rețetă de Salată aperitiv de ouă fierte.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, maioneză, muștar dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată de ouă"
Operațiunea porcul, vinul și cadoul a început! Așa că în mai toată țara, a fost aglomerație în piețele, în cramele și în marile magazine. Oamenii s-au înghesuit să caute ofertele cele mai bune, având în vedere că prețul cărnii a crescut anul acesta cu peste opt la sută. Așa se face că au stat la cozi minute în șir.
Duminica, 15.12.2019, 17:29Operațiunea porcul, vinul și cadoul a început! Așa că în mai toată țara, a fost aglomerație în piețele, în cramele și în marile magazine. Oamenii s-au înghesuit să caute ofertele cele mai bune, având în vedere că prețul cărnii a...
Sambata, 14.12.2019, 19:13Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a dublat în această perioadă, din cauza pestei porcine.
Joi, 12.12.2019, 17:40Cu două săptămâni înainte de Crăciun, scumpirea cărnii de porc dă peste cap planurile gospodinele pentru masa festivă. Unele dintre ele se gândesc deja cum să înlocuiască produsele tradiţionale. Asta pentru că preţul cărnii de porc s-a...
Joi, 12.12.2019, 16:20Ouăle umplute sunt un real deliciu și pot fi gătite sub diverse combinații de ingrediente, cu pate, muștar, maioneză, cu ton sau alte tipuri de pește sau cu ciuperci. Secretul obținerii celor mai delicioase preparate umplute sunt ouăle de casă, în detrimentul celor găsite în supermarketuri.
Lucsandra, reporterul de la Prietenii de la 11, și chef George Boteanu vă spun ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion.
"Nicio masă fără peşte" - spune o vorbă din români. Şi tot românii îl cer şi în meniul de Revelion, după alimentele grele de Crăciun. Se spune că, dacă mănânci peşte în noaptea dintre ani, ai noroc în anul ce urmează. Aşa se face...
Sambata, 29.12.2018, 07:44Crăciunul bate la uşă, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Într-un colţ din judeţul Sibiu, la Muzeul Astra, tradiţia Ignatului a fost readusă la viaţă. Turiştii au asistat la tăierea porcului, de la pârjolit şi până la...
Duminica, 16.12.2018, 08:25Virgil Mănescu, profesor de etichetă & protocol, ne-a dezvăluit la emisiunea „Prietenii de la 11” regulile de etichetă pentru masa festivă de Crăciun! Așa am aflat și care este greșeala pe care o fac mulți oameni, fără să își dea seama!
Virgil Mănescu, profesor de etichetă & protocol, a vorbit la Prietenii de la 11 despre regulile de etichetă pentru masa festivă de Crăciun.
Mehrzad și Alexandru Cîrțu au venit la Prietenii de la 11 și au organizat o masă festivă de Crăciun.
Şi n-ar fi 1 Decembrie fără fasole cu ciolan, iar pentru câţiva gălăţeni, această tradiţie e sfântă. În fiecare an, de Ziua Naţională se strâng în spatele blocului, aprind focul sub ceaun şi se pun pe gătit. Şi fiţi atenţi: cei...
Joi, 01.12.2016, 16:01Doamnelor și domnișoarelor, iată cum puteți impresiona pe orice care vă trece pragul casei.
Duminica, 30.10.2016, 17:13Maestru de ceremonii la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Manescu este un fin cunoscător al vinurilor și al poveștilor care se ascund în spatele acestei licori magice
Miercuri, 24.12.2014, 10:48Masa de Crăciun este momentul cel mai prielnic să îți arăți talentul de bucătar, iar desertul este cea mai bună carte de vizită, cu care poți să impresionezi
Vineri, 13.12.2013, 15:26Pentru cei care sunt prea ocupați să pregătească masa festivă de Crăciun avem pregătită o variantă mai sofisticată pentru sărbători
Marti, 10.12.2013, 15:54Niciodată nu este prea devreme pentru cumpărăturile de sărbători. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, românii îşi fac deja calculele pentru masa festivă. Deschid larg portofelele pentru prima runda de colindat printre raioanele magazinelor. Mulţi au bugetul clar stabilit. Dar se lovesc în supermarket de preţuri mai mari decât au socotit. Cosul de Crăciun e mai scump anul acesta
Luni, 09.12.2013, 19:40Niciodată nu este prea devreme pentru cumpărăturile de sărbători. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, românii îşi fac deja calculele pentru masa festivă.
Luni, 09.12.2013, 19:27De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei se sarbatoreste romaneste! De aceea, nu trebuie sa va lipseasca de pe masa preparatele traditionale romanesti.
Vineri, 30.11.2012, 11:09Pastele se apropie si te gandesti deja la aranjamentele pentru masa festiva. Cateva lumanari colorate vor infrumuseta decorul. Iata cum le poti confectiona singura!
Marti, 03.04.2012, 00:00Romanii se gandesc deja la masa de Paste. Printre ouale rosii si cozonacii rumeni, se vor gasi si bucatele traditionale din miel. Anul acesta, comerciantii scot la vanzare mielul ecologic.
Joi, 08.03.2012, 00:00Daca planuiesti sa tii petrecerea de Anul Noul la tine acasa, iti poti surprinde invitatii cu 3 aperitive sofisticate extrem de delicioase.
Marti, 27.12.2011, 00:00Petrecerile sunt modul in care majoritatea oamenilor aleg sa isi sarbatoreasca starea de bine, iar de cele mai multe ori aceste ritualuri includ rasfaturile culinare. Savureaza impreuna cu cei dragi cele mai delicioase preparate.
Vineri, 09.12.2011, 00:00Lumanarile nu ar trebuie sa lipseasca din decoratiunile de Craciun pe care le folosesti. Acestea sunt simbolul sarbatorilor si creeaza o atmosfera calda in fiecare casa.
Miercuri, 07.12.2011, 00:00Masa festiva de Ziua Nationala a Romaniei nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Aduna-ti familia si sarbatoriti impreuna!
Joi, 01.12.2011, 00:00Adi Minune a vorbit in exclusivitate pentru Acces Direct despre cea mai ciudata "cantare" a sa.
Vineri, 21.01.2011, 00:00