Iata o reteta delicioasa, usor de preparat si foarte sanatoasa!
Luni, 27.02.2012, 00:00Oul marcat 3 Ro, facut de cele mai stresate gaini, nu a disparut de pe rafturi. In schimb, gainile care raspund de producerea lui o duc tot mai bine. De gura Uniunii Europene, producatorii romani le-au marit spatiul in custi si le-au creat si cateva...
Marti, 03.01.2012, 19:25Aceasta este o gustare usoara si rapida pentru a-ti servi prietenii la o intalnire mai relaxata. Pofta buna!
Luni, 28.11.2011, 00:00Razvan si Dani fac o proba de la concursul Antenei 1 "Castigi in 60 de secunde"
Marti, 18.10.2011, 08:22Ce fel de salata este? Una consistent, care merge aproape cu orice si nu se inmoaie in drum spre locul de picnic.
Luni, 03.10.2011, 00:00E suficient s-o prepari o singura data, si aceasta reteta te va cuceri definitiv! O data ce pregatesti salata delicioasa de ou, e suficient s-o asezi intre doua felii groas ede paine neagra, usor prajite si deja ai gata facuta o gustare minunata, pe care o poti transforma chiar intr-un pranz la birou. Mai ales pentru persoanele care cauta genul de pranz simplu si usor, neincarcat caloric, usor de preparat, aceasta este varianta ideala!
Luni, 26.09.2011, 00:00Nutritionistii ne recomanda sa avem trei mese principale pe zi si inca doua sau trei gustari intre acestea. Alese corect, gustarile slab calorice sunt satioase si te ajuta sa-ti controlezi senzatia de foame, sa-ti pastrezi energia si sa mananci mai putin la mesele principale.
Miercuri, 17.08.2011, 00:00Daca te-ai hotarat sa te apuci de o cura de slabire, dar nu stii exact ce poti manca sa iti tina de foame, dar sa contina si putine calorii, atunci vezi mai jos cateva exemple.
Joi, 11.08.2011, 00:00Doua galbenusuri de ou contin de doua ori mai multi antioxidanti decat un mar. Aceasta este ipoteza sustinuta de cercetatorii de la Universitatea din Alberta (Canada), citata de MedDaily.
Duminica, 31.07.2011, 00:00Consumul de mancaruri „pentru creier” nu numai ca te desteapta, dar iti imbunatatesc si memoria, abilitatile cognitive si sanatatea generala a creierului. Ai auzit vreodata zicala „Esti ceea ce mananci”? Iata cum anumite alimente iti influenteaza creierul si functiile sale.
Marti, 26.07.2011, 00:00Reteta zilei de marti este cu totul speciala: spaghete prajite, gustoase si crocante. Pofta buna!
Marti, 05.07.2011, 00:00Aparent una din cele mai usoare operatiuni din bucatarie da insa de multe ori batai de cap: fierberea unui ou. Stii cu adevarat cum sa fierbi un ou, in functie de preferintele tale?
Duminica, 12.06.2011, 00:00O salata poate insemna doar cateva frunze verzi scaldate intr-un sos delicios si servite ca garnitura, sau poate deveni un fel principal de mancare daca i se adauga branza, nuci sau carne.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00O reteta gustoasa si hranitoare, cu cartofi si mazare verde.
Marti, 26.04.2011, 00:00Marian, de la restaurantul Signature din Constanta, a pregatit o reteta de carne de curcan in pesmet alaturi de ierburi aromatice.
Marti, 01.03.2011, 00:00Chiar daca uleiurile naturale care iti imbraca firul de par il protejeaza si ii sunt benefice, atunci cand acestea sunt in exces, are un aspect neplacut, devine imbacsit si poate sa te faca sa nu mai ai incredere in tine in momentul in care observi ca la cateva ore dupa ce te-ai spalat pe cap, parul tau arata ca si cum ar fi murdar.
Duminica, 27.02.2011, 00:00Razvan si Dani fac o proba de la concursul "Castigi in 60 de secunde"
Vineri, 04.02.2011, 09:44Ati vazut pana acum in magazine ouale de prepelita si probabil ca v-ati intrebat de ce le-ati alege. Specialistii spun ca sunt o sursa de sanatate.
Joi, 27.01.2011, 00:00Dupa excesele Craciunului, luna ianuarie inseamna in mod traditional revenirea la o alimentatie cumpatata si sanatoasa pentru a restabili echilibrul organismului. De aceea, inamicul principal in aceasta perioada este senzatia de foame.
Sambata, 08.01.2011, 00:00O reteta de supa turceasca de peste, prezentata in cadrul turneului european al emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00Bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta ce poate servi atat ca gustare, cat si ca garnitura alaturi de altceva.
Marti, 28.12.2010, 00:00e nevoie de o bucata de carne de vita, nu neaparat muschi, care se taie apoi in cubulete mici de tot cu cutitul. Trebuie evitata grasimea in prepararea biftec tartarului. Se taie marunt de tot o ceapa rosie medie, apoi se maruntesc mai multe capere,...
Marti, 21.12.2010, 14:57Bucatarul Marian de la restaurantul Michelle din Onesti pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine un desert cald, cremos - zabaione.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00Bucatarul Razvan Cruceanu prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta japoneza de piept de pui cu orez si ou. Ingrediente: piept de pui orez ciuperci sake mirim ulei de susan sos de soia telina dashi ou Preparare: Orezul se...
Marti, 09.11.2010, 15:03Daniela Crudu invata de la Vladutz sa gateasca
Marti, 26.10.2010, 09:12In perceptia populatiei, soarta oului a balansat intre pozitia de inculpat pentru excesul vinovat de colesterol si locul ocupat pe podium ca suprema proteina. Oul, vorba poetului, este un lung prilej de vorbe si de ipoteze.
Luni, 11.10.2010, 00:00Cornel, bucatar-sef la restaurantul Zen Sushi din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine o supa spicy asiatica, de inspiratie sud-coreeana.
Sambata, 09.10.2010, 00:00Muschiul de vita se fragezeste intai in tigaie, in unt incins, la foc mic insa, dupa ce a fost taiat, portionat si asezonat cu sare, piper si cimbru. Apoi se flambeaza in vin rose, se adauga putin sos de soia si zeama de lamaie. Dupa aceasta erapa...
Luni, 23.08.2010, 19:09Ingredinte: 100g foietaj de placinta 300g ceapa caramelizata 100g ciuperci foliate 1 ou verdeata 3 rosii cherry cimbru, busuioc, mix de salate 4 cubulete unt ulei de masline suc de lamaie sare si piper Mod de preparare: - foietajul se...
Miercuri, 21.07.2010, 16:27Ingrediente: spanac, urzici, ceapa, unt, ou, marar, sare si piper. Intai se oparesc urzicile in apa cu sare. Spanacul la fel, doar putin in apa fierbinte. Apoi se taie ceapa si se caleste usor in unt, cat se aureste un pic. Peste ceapa se adauga...
Sambata, 10.07.2010, 12:18Aceasta dieta este un program care dupa ce inlatura inesteticele "pernite", reda elasticitatea tesutului conjunctiv.
Marti, 15.06.2010, 00:00Din cauza prafului si a vremii, parul nostrum devine tern si isi pierde stralucirea. Prepara in casa un balsam pentru parul mult dorit.
Luni, 24.05.2010, 00:00Devenit deja o “legenda”, samponul cu oua si rom confera parului un aspect senzational.
Luni, 10.05.2010, 00:00Ce-i mai tare? Un ou rosu sau capul lui Emil Boc? Ei bine, agresorul este chiar tatal premierului, Ioan Boc. Nu s-a sfiit "sa-si pedepseasca" fiul chiar in fata jurnalistilor, spre amuzamentul tuturor. Premierul isi petrece in aceste zile Pastele in...
Duminica, 04.04.2010, 19:22Ce-i mai tare? Un ou rosu sau capul lui Emil Boc? Hristos a inviat! Inseamna ca e cap rezistent, e bine!
Duminica, 04.04.2010, 00:00Ce-i mai tare? Un ou rosu sau capul lui Emil Boc? Hristos a inviat! Inseamna ca e cap rezistent, e bine!
Duminica, 04.04.2010, 00:00Unul dintre cele mai mari oua incondeiate din lume a fost expus la Kiev. Un ucrainean a dat dovada nu numai de mult simt artistic, pricepere si indemanare, ci mai ales de multa rabdare. Si asta pentru ca gigantul ou este format, la randul lui, din sute...
Sambata, 03.04.2010, 19:38Unul dintre cele mai mari oua incondeiate din lume a fost expus la Kiev.
Sambata, 03.04.2010, 00:00Dani a prezentat-o pe Daniela Crudu intr-un mod inedit, in timp ce aceasta pregatea cozonacul.
Miercuri, 31.03.2010, 08:47Camelia Buda si Daniela Mihai anunta targul pentru copii KIDEX la Neatza
Miercuri, 24.03.2010, 08:16