Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Iată că dovleacul, darul colorat și parfumat al toamnei nu este util doar la plăcinte, sau la supe ci și inclus în diverse aluaturi, după cum frumos se vede în această rețetă de pâine cu dovleac în aluat.
Bucureștenii se pot bucura zilnic de pâine și produse de patiserie cu inspirație din bucătăriile universale, de la cele franțuzești sau italienești, până la preparatele din Yemen, Uzbekistan și Brazilia.
Chef Sorin Bontea a prezentat în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, direct din bucătăria lui, o rețetă de pâine economică, cu doar un gram de drojdie.
Chef Sorin Bontea a prezentat rețeta lui de pâine preferată, la care folosește doar un gram de drojdie.
Pentru că în această perioadă tot testăm diferite aluaturi de pâine, cu sau fără drojdie, am descoperit această rețetă de lipii jamaicane, pe care v-o recomandăm cu încredere.
Nu mai este un secret că pâinea de Sibiu, cu cartofi, este printre cele apreciate. Un bucătar din Sibiu ne-a dezvăluit rețeta acestei delicioase pâini cu cartofi, dar și o minunată Rețetă de Biscuiți cu migdale.
Pentru că stăm acasă și avem timp suficient de testat rețete culinare, iar rețetele de pâine sunt la mare căutare, iată o rețetă de pâine înăbușită. O pâine cu miez dens și pufos și exterior crocant.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, o minunată rețetă de pâine țărănească cu jumări, pe care el a denumit-o Pâinea de la sat.
Pâine de casă gustoasă și sănătoasă, Salata de avocado cu ton si rodie, plină de savoare și culoare, Cotlet de porc cu os, cu ierburi si cartofi rantăliți - o nebunie-n farfurie și Desert cu iaurt și fructe de pădure foarte delicios și aspectuos șunt patru rețete delicioase pentru un meniu complet.
Chef Florin Dumitrescu te învață să faci cea mai bună pâine de casă.