Antena Căutare

Articole despre roata rețetelor

Roata rețetelor. Ce este și cum se consumă napul. Rețeta inedită chipsuri de napi la cuptor

Roata rețetelor. Ce este și cum se consumă napul. Rețeta inedită chipsuri de napi la cuptor

Napii fac parte din categoria rădăcinoaselor, au un gust apreciat și numeroase beneficii pentru sănătate. Iată cum poți să îi transformi în niște delicioase chipsuri la cuptor, numai buni pentru o seară de film!

Joi, 19.12.2024, 11:50
Roata rețetelor. Ce este și cum se gătește Rib eye. Rețeta suculentă de pită cu friptură de antricot și sos de usturoi

Roata rețetelor. Ce este și cum se gătește Rib eye. Rețeta suculentă de pită cu friptură de antricot și sos de usturoi

Această pâine umplută cu friptură de antricot suculentă va cuceri orice iubitor de grătar. Roşiile, salata verde şi sosul de usturoi intens completează perfect combinaţia de arome.

Joi, 19.12.2024, 10:00
Roata rețetelor. Ce este și cum se prepară feniculul. Rețeta inedită de fenicul pane cu sos de iaurt pe care cei mici o vor adora

Roata rețetelor. Ce este și cum se prepară feniculul. Rețeta inedită de fenicul pane cu sos de iaurt pe care cei mici o vor adora

Bulbul, tulpinile și frunzele de fenicul au o savoare deosebită, ele fiind întâlnite în lista de ingrediente pentru tot felul de preparate gătite sau salate. În funcție de partea plantei care este folosită, feniculul este utilizat ca legumă, dar și drept condiment.

Miercuri, 18.12.2024, 12:06
Roata rețetelor. Ce este și cum se consumă Ras el Hanout. Rețeta suculenta de pulpe de pui cu suc de citrice și legume coapte

Roata rețetelor. Ce este și cum se consumă Ras el Hanout. Rețeta suculenta de pulpe de pui cu suc de citrice și legume coapte

În arabă, Ras el Hanout înseamnă „cel mai bun din magazinul de condimente”. Acest amestec este cel mai apreciat condiment oriental, utilizat pentru carne de miel, cușcuș sau orez. Iată cum poți să îl integrezi într-o rețetă delicioasă de pulpe de pui cu suc de citrice și legume la cuptor!

Miercuri, 18.12.2024, 11:28
Roața rețetelor. Ce este și cum se consumă za’atar. Rețetă de pui la cuptor cu lămâie și zatar

Roața rețetelor. Ce este și cum se consumă za’atar. Rețetă de pui la cuptor cu lămâie și zatar

Za’atar sau zatar este un condiment pe care foarte puține gospodine îl folosesc în bucătărie. Este o mirodenie ce oferă un gust deosebit oricărui preparat. În rândurile de mai jos puteți găsi o rețetă de pui la cuptor cu lămâie și zatar perfectă pentru a impresiona invitații sau membrii familiei.

Luni, 16.12.2024, 12:20
Roata rețetelor. Ce este și cum se folosește tonka. Rețeta inedită de mini tort de ciocolată caldă cu mousse din boabe de tonka

Roata rețetelor. Ce este și cum se folosește tonka. Rețeta inedită de mini tort de ciocolată caldă cu mousse din boabe de tonka

Această rețetă îmbină aroma de cacao cu parfumul oferit de boabele măcinate de tonka pentru a crea o prăjitură cremoasă, plină de savoare și rafinament. Nu doar că e delicios, dar acest desert impresionează și prin modelul unic.

Vineri, 13.12.2024, 12:01
Roata rețetelor. Ce este și cum se folosește agar-agar. Rețeta inedită de Panna Cotta și răcitură vegană

Roata rețetelor. Ce este și cum se folosește agar-agar. Rețeta inedită de Panna Cotta și răcitură vegană

Denumit uneori pe scurt „agar”, acesta este un aditiv vegan, folosit ca agent de gelifiere (în loc de gelatină), pentru a îngroșa mâncărurile dulci sau sărate. Iată cum poți să îl integrezi în două rețete inedite!

Joi, 12.12.2024, 12:58
Roata rețetelor. Ce poți găti folosind tapioca. Rețeta inedită de caviar vegan din numai două ingrediente

Roata rețetelor. Ce poți găti folosind tapioca. Rețeta inedită de caviar vegan din numai două ingrediente

Te-ai gândit vreodată că poți face caviar vegan din numai două ingrediente? Descoperă în rândurile de mai jos o rețetă inedită care se folosește numai de produse vegetale și care nu necesită mare filosofie în bucătărie!

Miercuri, 11.12.2024, 14:53
Roata rețetelor. Cornete aperitiv cu prosciutto cotto și mazăre. Cum le pregătești pentru un gust desăvârșit

Roata rețetelor. Cornete aperitiv cu prosciutto cotto și mazăre. Cum le pregătești pentru un gust desăvârșit

Cornete aperitiv cu prosciutto cotto și mazăre este o rețetă modernă, inedită și preparată astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

Marti, 10.12.2024, 16:06
Roata rețetelor. Ce poți găti folosind lămâie. Rețeta inedită de piure cu lămâie și arpagic verde care te va surprinde

Roata rețetelor. Ce poți găti folosind lămâie. Rețeta inedită de piure cu lămâie și arpagic verde care te va surprinde

Lămâia este unul dintre fructele cu un mare aport benefic asupra organismului. Atunci când este consumată în cantitate moderată, poate fi o alegere potrivită pentru a fi introdusă în alimentație. În continuare, îți prezentăm o rețetă inedită de piure cu lămâie și arpagic verde care te va cuceri.

Marti, 10.12.2024, 11:30
Roata rețetelor. Ce poți găti folosind păpădie. Rețeta inedită de lichior cu miros și aromă cu totul speciale. Cum se pregătește

Roata rețetelor. Ce poți găti folosind păpădie. Rețeta inedită de lichior cu miros și aromă cu totul speciale. Cum se pregătește

Păpădia este renumită pentru multiplele efecte miraculoase asupra sănătății organismului. Iată cum trebuie pregătită aceasta pentru a realiza un lichior perfect pentru serile în familie sau cu prietenii!

Luni, 09.12.2024, 17:00
x