În ediția din 7 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat tarta Ramona. Află care sunt ingredientele de care ai nevoie!
În ediția din 17 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza, Vlăduț, bucătarul matinalului, a preparat două variante ușoare de ciocolată de casă. Află care sunt ingredientele de care ai nevoie!
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de Tort Norișor acrișor, cu cremă de lămâie și bezea caramelizată.
În ediția din 3 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul matinalului, a pregătit Norișor acrișor. ” Este vorba despre un pandișpan cât se poate de simplu cu 10 ouă, 10 linguri de zahăr, 10 linguri de unt topit...
În ediția din 19 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a gătit ”Gomboți cu prune”, o rețetă de toamnă, iar ingrediente a folosit sos de vanilie, prune, zahăr, scorțișoară, nucă, dar și alte...
În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă preparată în patru moduri. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
În ediția din 21 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț ne propune o rețeta de Pizza cu șuncă. Bucătarul de la Neatza a folosit ca ingrediente salam picant, pere, gorgonzolla, nuci, smochine. Blatul a fost același care se folosește in special pentru pizza.
În ediția din 26 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit o delicioasă rețetă de Friptură de rață cu piure de păstârnac și pepene galben, dar și un sos delicios de fructe.
În ediția din 26 iulie 2021, de la Super Neatza, Vlăduț a pregătit un preparat care conține piept de rață, țelină, pepene galben, dar și alte ingrediente, denumit "Friptură de rață cu piure magic".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă rețetă de friptură de vită în sos de roșii cu măsline și legume coapte.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca ingrediente, vrăbioară de vită, ceapă roșie, porumb, denumit ”Vrăbioară cu legume coapte".
Vlăduț,iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat de sezon și anume, o rețetă de mâncare scăzută de fasole galbenă cu sos de roșii și usturoi, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține fasole galbenă, roșii, usturoi, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole veselă".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține rasol de vită, boia de ardei, chimen, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gulaș bavarez,".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține antricot de vită, ardei gras roșu, gogonele, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Zâmbet de toamnă".