Înregistrări care demonstrează legăturile fostului preşedinte cu grupul RCS-RDS. Într-o discuție telefonică, patronul Zoltan Teszari îi spune administratorului Ioan Bendei că a fost vizitat de Traian Băsescu și ginerele său, Radu Pricop,...
Vineri, 19.05.2017, 13:13Urmăreşte, într-un minut, cele mai importante ştiri din 16/04/2017.
Duminica, 16.04.2017, 08:16Urmăreşte, într-un minut, cele mai importante ştiri din 15/04/2017.
Sambata, 15.04.2017, 08:17Cătălin Oprişan, omul informat de la Neatza, ne prezintă ştirile amuzante ale zilei.
Cătălin Oprişan, omul informat de la Neatza, ne prezintă ştirile amuzante ale zilei.
Iata o reteta perfecta pentru intreaga familie – copiii vor aprecia aromele dulci de la morcovi si stafide, in timp ce adultii vor iubi amestecul de condimente.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00Iata o reteta de pui la cuptor in stil marocan.
Marti, 15.11.2011, 00:00Iata o reteta extrem de delicioasa si foarte usor de preparat.
Luni, 14.11.2011, 00:00O idee minunata pentru o cina de duminica in familie.
Duminica, 13.11.2011, 00:00Iata o reteta spaniola copioasa, dar sanatoasa, ideala pentru o masa de week-end.
Sambata, 12.11.2011, 00:00Paste delicioase de casa cu un sos aromat, excelente pentru pranzul de weekend.
Vineri, 11.11.2011, 00:00Sosurile dulci si picante se potrivesc foarte bine cu fripturile de porc si pui. Combinatiile acestea se gasesc frecvent in bucatariile asiatice.
Joi, 10.11.2011, 00:00Sparanghelul se potriveste de minune acestei retete de sezon extraordinare, perfecta pentru o cina servita alaturi de prieteni.
Luni, 07.11.2011, 00:00Curcanul si-a castigat reputatia de a se usca, asa ca puteti folosi un truc: lasati carnea la saramura. Se marineaza carnea intr-o solutie cu sare, care o face sa ramana frageda. Nu va faceti griji, nu va creste cu mult continutul de sare. Impreuna cu umplutura din ciuperci salbatice aromate cu trufe, aceasta reteta devine un fel principal impresionant.
Vineri, 04.11.2011, 00:00Ienuparul nu este un condiment traditional pentru miel, dar i se potriveste foarte bine si da un aer neconventional acestei fripturi.
Joi, 03.11.2011, 00:00