Ingrediente:
- 1 lingura ulei de floarea-soarelui;
- 2 piepturi de pui dezosate si fara pielita;
- 200ml creme fraiche la tub, semi degresata;
- mustar Dijon si mustar boabe, cate ½ lingura din fiecare;
- ¼ lingurita de tarhon uscat, sau 2 fire de tarhon proaspat, daca gasiti.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 180ºC. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se asezoneaza piepturile de pui si se rumenesc aprox. 1 minut pe fiecare parte. Cand sunt gata, se dau deoparte.
2. Se amesteca mustarul, creme fraiche si tarhonul in tigaie pana se omogenizeaza. Se aduce la punctul de fierbere. Se pune puiul la loc in tigaie si se stropeste cu putin sos. Se da la cuptor si se lasa aprox. 20 de minute pana cand se patrunde puiul, iar sosul incepe sa fiarba. Se serveste cu garnitura de fasole verde si orez.
Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!
Cum sa creezi lingurita perfecta de inghetata... Top 9 obiceiuri care te fac mai productiv la locul de munca...