Antena Căutare

Reteta zilei: Piept de pui cu sos cremos de mustar si tarhon

Iata o reteta extrem de delicioasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente:

- 1 lingura ulei de floarea-soarelui;

- 2 piepturi de pui dezosate si fara pielita;

- 200ml creme fraiche la tub, semi degresata;

Articolul continuă după reclamă

- mustar Dijon si mustar boabe, cate ½ lingura din fiecare;

- ¼ lingurita de tarhon uscat, sau 2 fire de tarhon proaspat, daca gasiti.

Mod de preparare:

1. Se incalzeste cuptorul la 180ºC. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se asezoneaza piepturile de pui si se rumenesc aprox. 1 minut pe fiecare parte. Cand sunt gata, se dau deoparte.

2. Se amesteca mustarul, creme fraiche si tarhonul in tigaie pana se omogenizeaza. Se aduce la punctul de fierbere. Se pune puiul la loc in tigaie si se stropeste cu putin sos. Se da la cuptor si se lasa aprox. 20 de minute pana cand se patrunde puiul, iar sosul incepe sa fiarba. Se serveste cu garnitura de fasole verde si orez.

Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!

Cum sa creezi lingurita perfecta de inghetata... Top 9 obiceiuri care te fac mai productiv la locul de munca...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x