VIDEO/ Speak şi Ştefania duc o viaţă grea în Asia Express! „Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea!”

Ștefania a reușit să îl convingă pe Speak să participe la Asia Express, motivul fiind să-și consolideze relația. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Au mers cu gândul că va fi uşor în Asia Express, dar se pare că nu e deloc aşa!

Speak şi Ştefania în Asia Express

„A venit Speak la mine și-a mi-a zis: Auzi nu vrei să participăm la Asia Express? Și i-am zis da! El se aștepta să zic nu, așa l-am convins”, a spus Ștefania într-un interviu.

Nu s-au lăsat unul pe celălalt, dimpotrivă! Speak și Ștefania fac echipă bună și încearcă să treacă peste momentele de cumpănă, iar frumoasa șatenă are tactica ei în ceea ce privește competiția, dar Speak are altă părere: „Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea!”, a spus cântărețul.

Și cum esențele tari se țin în sticle mici, așa cum spune și Ștefania, ea și Speak vor trece peste momentele grele pe care le vor întâmpina în Asia.

Ultimele știri