Antena Căutare

Al treilea sezon „Asia Express”, cel mai dificil de până acum! Primii concurenți au cedat deja fizic: „ Ai cuvântul meu că nu-mi dau seama ce mi se întâmplă!”

Drumul Comorilor este unul foooarte dificil, dar epuizarea deja îi afectează pe concurenţi. Iar drumul e lung şi abia a început. Caravana a ajuns la Manila, capitala statului filipinez.

Cele nouă perechi de vedete care caută comoara de 30.000 de euro aveau chef de dans înaintea startului. Dar în cursă sunt alte priorităţi. Se aleargă de mama focului, se execută probe haioase, iar la final, concurenţii sunt storşi de energie.

”Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Pericole mari în al treilea sezon ”Asia Express”! Gina Pistol a văzut moartea cu ochii: ”Am început să tremur și am fost copleșită de panică”

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din ”Asia Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

În al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

Coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express, Oase: "Sezonul 3 din Asia Express va fi bombă cu ceas"... Adrian Teleşpan, fost concurent în Asia Express, și-a gasit nașa! Cine l-a pus la respect pe acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x