Antena Căutare

Asia Express 2021. Ce spune Marius Damian despre experiența sa pe Drumul Împăraţilor. De ce a primit acest nume noul sezon

Marius Damian, co-prezentatorul noului sezonul al emisiunii Asia Express, a oferit un interviu în care a vorbit cu entuziasm despre experiența sa și cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut pe Drumul Împăraţilor.

Marius Damian în două ipostaze diferite Galerie
Marius Damian, co-prezentatorul noului sezonul al emisiunii Asia Express, a oferit un interviu în care a vorbit cu entuziasm despre experiența sa și cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut pe Drumul Împăraţilor. | Antena 1

Noul sezon al emisiunii Asia Express este așteptat cu nerăbdare de telespectatori. Concurenții, echipa de filmare, prezentatorii, co-prezentatorul și oamenii din spatele show-ului au avut un drum lung de parcurs pe Drumul Împăraţilor.

Marius Damian este cel care și-a dorit să împărtășească cu toată lumea experiența sa din Asia Express. Acesta a vorbit într-un interviu despre destinațiile spectaculoase, peisajele care i-au tăiat răsuflarea și istoria locurilor prin care a trecut.

Ce spune Marius Damian despre aventura sa pe Drumul Împăraţilor

Co-prezentatorul emisiunii Asia Expres a plecat cu entuziasm într-o altă aventură a vieții sale, iar experiența a fost una de neuitat. Peisajele, oamenii, istoria și tradițiile destinațiilor l-au impresionat peste măsură, motiv pentru care s-a decis să vorbească despre cele mai frumoase locuri pe care le-a vizitat în cadrul celui mai așteptat show.

Citește și: Asia Express 2021. Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concurenți

Marius Damian a ținut să explice de ce acest sezon se numește Drumul Împăraţilor: "Păi suntem chiar pe Drumul Împăraților romani, a regilor greci, a sultanilor, a șahilor, a tuturor neamurilor de împărați și de domitori care au ajuns și au trecut pe aici. O să vedem ruine grecești, temple, cetăți, fortificații. Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Traseul ne va purta prin trei mari religii, trecem prin teritoriul musulman, ajungem la ortodocși și apoi vom ajunge, sa sperăm, la Israel, acolo unde s-a scris povestea poveștilor. Deci numele de Drumul Împăraților este mai mult decât potrivit."

Acesta a oferit și câteva informații importante despre traseul concurenților din noul sezon al emisiunii Asia Express.

"E ca și cum ai face o baie plăcută de istorie, mai ales că te fli în peisaje uluitoare: Pe coasta Mării Egee, pe coasta Mării Mediterane, unde am avut senzația că poți să prinzi un bronz bizantin. Poți să ajungi în zone deșertice, Cappadocia, unde chiar am simțit prezența caravanelor, creștinii care săpau prin piatră și intrau în tunelurile subterane.

"Pentru telespectatori chiar va fi o lecție de istorie pentru că te duce chiar în leagănul civilizației. Te poartă de la greci până în vremurile noastre, cu tot felul de sclipiri, fie umbre din trecut, fie cu lumini ilustre, până la tradițiile păstrate bine de atâtea generații. Eu vă asigur că o să fiu mereu acolo. O să extrag informațiile cele mai importante.", a mai dezvăluit Marius Damian.

Cine sunt concurenții din sezonul 4 Asia Express

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete au trecut prin aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa a pornit din Turcia, a continuat cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză.

Citește și: Ce spune Alexandra Ungureanu despre Asia Express: "Am nevoie de sfaturile și încurajările voastre". Ce a dezvăluit despre mama ei

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi care au avut parte de adrenalină și aventură la filmările pentru noul sezon Asia Express.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 8. Întreaga echipă a avut de-a face cu peisaje care îți taie răsuflarea... Asia Express 2021. Irina Fodor, dezvăluiri despre peripețiile de care a avut parte pe Drumul Împăraților. Ce a impresion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x