Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Adriana Trandafir, confesiune emoționantă despre Maria Speranța și fiul său, Ștefan

Adriana Trandafir a făcut o confesiune emoționantă despre cei doi copii ai săi, Ștefan și Maria Speranța, în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”.

colaj foto cu adriana trandafir si maria speranța Galerie
Ce a dezvăluit Adriana Trandafir despre copiii săi, Maria Speranța și fiul său, Ștefan | Antena 1

Un moment cu adevărat special din ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” a fost atunci când actrița Adriana Trandafir și-a deschis inima și, cu lacrimi în ochi, a făcut o confesiune emoționantă despre Maria Speranța și despre Ștefan, fiul său din prima căsătorie.

Adriana Trandafir a făcut o dezvăluire emoționantă despre copiii săi, Maria Speranța și Ștefan, în ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express

„Nu știu ce a declanșat în mine întâlnirea cu băiatul ăsta, nici acum nu cred că este real. Ce zi am avut ieri și acum uită-te te, nu-mi vine să cred. M-am trezit emoționată, modificată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată”, a dezvăluit Adriana Trandafir, cu lacrimi în ochi.

Apoi, ceea ce a urmat s-a transformat într-o „spovedanie” extrem de emoționantă despre trecutul său și despree cei doi copii ai săi, Maria Speranța și Ștefan.

„Dacă ar știi copiii câte lacrimi am avut, și tu, și Ștefan, în ochii mei, pentru voi. Cu câtă durere vă iubesc. O destăinuire s-a transformat într-o spovedanie în care am vorbit cu ea, cu Ștefan și cu mine lucruri pe care nu am apucat să le vorbim în trei. Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana Trandafir, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi, de multe ori. Tu ai apărut așa, când credeam că viața mea nu mai are vreun rost. Nu am vorbit niciodată despre asta. Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mica tu nu m-ai întrebat nimic niciodată, cum e cu Ștefan. Știai că e un frate, că îl vizitam uneori cu tine, câteodată, când puteam. Odată îți citeam o poveste și tu ai zis să nu îți mai spun povestea și mi-ai spus: îmi pare atât de rău de Ștefan că el nu are o mămică să îi spună o poveste. Și atunci aș fi vrut să vă am pe amândoi”, a mai spus Adriana Trandafir despre cei doi copii ai săi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au băut lapte de cămilă: „Mor aici”... Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat imunitatea în ediția 8 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x