Antena Căutare

Asia Express, competiția de la capătul lumii. În curând, la Antena 1

Asia Express, competiția ce a dat peste cap toate așteptările concurenților, va schimba percepția asupra show-urilor de televiziune. În curând, vom trăi, în fața televizoarelor, aventura desprinsă din altă lume. 

Asia Express, competiția ce a dat peste cap toate așteptările concurenților, va schimba percepția asupra show-urilor de televiziune. În curând, vom trăi, în fața televizoarelor, aventura desprinsă din altă lume.

Cele 14 vedete care au spus DA provocării Asia Express a simțit că sunt la capătul lumii și la capătul puterilor. Nu puține au fost momentele în care își doreau să renunțe, însă fiecare s-a lăsat încurajat de perechea lui.

Fiecare și-a testat limitele și relația cu soția, mama, iubita, fratele, prietena cea mai bună sau prietenul cel mai bun.

Citește și Asia Express – cursă nebună pentru cei care filmează show-ul! Ce aventură se pregătește?

Dorian Popa și mama sa, Lora și Ionuț Ghenu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, Corina și Marian Drăgulescu, Cătălin și Claudiu Moroșanu, Ana Baniciu și Raluka sunt cuplurile de vedete care îşi vor testa, la propriu, limitele în acest show extrem, prezentat de Gina Pistol.

Ei vor fi protagoniştii celui mai dur reality show din România, Asia Express, pe care îl veți putea urmări cât de curând la Antena 1. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care concurenţii l-au parcurs în cinci săptămâni, cu rucsacul în spate şi doar cu un dolar pe zi pentru hrană, transport şi adăpost.

Asia Express – cursă nebună pentru cei care filmează show-ul! Ce aventură se pregătește?... Asia Express, un thriller adevărat! Imagini așa cum nu ați mai văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x